Merhaba saldırı ile ilgili geç açıklama yaptığım için öncelikle özür dilerim. Dün gece saat 02:00 sularına kadar yoğun saldırı nedeni ile siteleri aktif edemedik.Ancak saat 02:30 gibi tüm siteleri açtık. Sabah 6:00a kadar kendim tekrar bir sorun olur mu diye verimerkezindeydim. Telefonum her zaman olduğu gibi açıktı. Siteden ticket atan müşterilerimize gerekli bilgi verildi. Birçok müşterimiz ticketlerinde yoğunluğumuz nedeni ile telefon ile aramayıp ticket açtıklarını belirttiler. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Konuyu açan kişi hakkında ise zaten hiçbir şekilde ulaşamıyorum demesinden herkez nasıl bir YALAN söylendiğini görmüştür. Net-Sis.Com, telefonumuz sürekli açıktı. Şuanda saldırı küçük çaplı da olsa devam etmekte ancak; dün gece aldığımız önlemler sayesinde saat 02:30dan beri siteler aktiftir. Bu elimizde olmayan nedenden dolayı yaşattığımız kesinti için özür diler, sabır ve anlayışı için tüm müşterilerimize teşekkür ederim. Saygılarımla...
Dip Not: Yöneticiler konu ve konuyu açan arkadaş ile ilgili gerekli işlemleri yapıp konuyu silerlerse sevinirim.
Berk ÖZYATIK
Net-Sis İnternet Hizmetleri