sponsor olduklarına dair belgen varsa direk mahkemeye başvurun arkadaşlar. siz mahkemeye başvurmadıkça bu tür olayları sık sık yaşrsınız.
size yaşadıgım bir tecrübeyi anlatayım kısaca:
ben de benzer bir olay yaşadım ve binbir tereddütle mahkeme kapısını çaldım. meger tüketici sorunları konusunda açılan davalar ücretsizmiş ve en kısa zamanda sonuçlandırılıyormuş. 2 ay sonraya gün verdiler ve mahkeme beni haklı çıkardı. adamlarla en sonunda anlaştım tabii yoksa cezaları büyüktü.
yeterki elinde konuşma dökümanları ve o kişilerin eski iletişim bilgileri olsun. hatta o kişilere verilecek ceza nedir biliyormusunuz. bilişim suçlarından araştırırsanız eger dosyaları bozma, değiştirme, elegeçirme şıklarına girdiğinden cok agır cezası var arkadaşlar. ayrıca her hosting firmasının yedek alma zorunlulugu da var bildiğim kadarıyla
Sanrıım yanlış biliyorsunuz her hosting firmasının yedek alma zorunluluğu yoktur tamamen sözleşme ile alakalıdır size birisi günlük yedek alıyoruz der ama noter tasdikli üye sözleşmesinde yedek sorumluluğu müşteriye aittir ibaresi geçtiği zaman hiçbir şekilde hak iddaa edemezsiniz tükatici hakları firmanın sitesine üye olduğunuzda kullanım sözleşmesi adı altında her zaman kısıtlanır bunu unutmayın.