Buraya site satışı ile ilgili konu açan sizsiniz değilmi ve o domain sizin panelinizden geldi bana hüseyin kaya'dan değil. Doğal olarak muhatabım sizsiniz çünkü sizden aldım, ben o şahısı tanımam etmem. Buraya konu açtınız site satışı ile ilgili ve gayet sorunsuz sıkıntısız üstelik pazarlık bile yapmadan aldım ben o siteyi, peki siz siteyi teslim edebildinizmi hayır. Eski tarihli bir db ve bir domain'den başka bir şey vermediniz bana ama ben buna rağmen iyi niyetimden eyvallah dedim kabul ettim. Ben bu yapılana bir anlam verebilsem emin olun buraya konuda açmazdım ama kafayı sıyıracağım ya neden bunu yaptınız, arkadaşım ben size ne yaptım. Varmı bana mantıklı bir açıklamanız yada haklı çıkaracak bir sebeb, benim paramı iade etmenizi istiyorum. Madem yapabilecek bir şey varmı diye soruyorsunuz öyleyse benim paramı iade edin alın domani. Ben bir domanie 70 lira verecek kadar salak değilim, hani bunu yapmasanız yine kabul etmiştim indexleri var site toparlanır diye ve toparlanmayada başlamıştı ama sayenizde artık sıfır çünkü db'yi silmek zorunda kaldım kusura bakmayın bu saatten sonra bunu kabul edemem.