HERKESE İYİ AKŞAMLAR

ASP.NET PROJEMDE ÜRÜNLERİ LİSTELEMEK İÇİN SQL TARAFINDA PROSEDÜRLER YAZDIM.öncelikle ürün id ye ait resimi buluyorum aşağıdaki function la

ALTER FUNCTION [dbo].[urunResimAdiBul](@urunId int)
RETURNS VARCHAR(50)
AS
BEGIN
DECLARE @SAY INT
SET @SAY = (SELECT COUNT(urun_id) FROM tbl_urun_resimEkle WHERE urun_id=@urunId)
DECLARE @SONUC VARCHAR(50)
IF (@SAY > 0)
BEGIN
SET @SONUC = (SELECT TOP 1 resim_adi,resimtitle FROM tbl_urun_resimEkle WHERE urun_id=@urunId)
END
ELSE
BEGIN
SET @SONUC = 'NoImage.gif'
END
RETURN @SONUC
END
resimleri kaydettiğim tabloda resim ile birlikte title (alt)sinide aynı tabloda ayrı bir sütuna kaydediyorum.Ama yukardaki functionu yazınca

Msg 116, Level 16, State 1, Procedure urunResimAdiBul, Line 11
Only one expression can be specified in the select list when the subquery is not introduced with EXISTS.

bu şekilde bir hata veriyo anladığım kadarıyla bitane veri yazmamı istiyor ama nası yapıcamı çözemedim ayrıca ürünleri listeleme prosedürümde aşağıdaki şekildedir

ALTER PROCEDURE [dbo].[Yeni_urun_Listele]
AS
SET NOCOUNT ON;
SELECT top 9 dbo.urunResimAdiBul(U.id) As resim_adi,U.id,U.title,U.kategori_id,U.tour_adi,U. tour_kodu,U.tour_aciklama,U.duration,U.covers,U.it inerary,U.gunler,U.dahiller,U.konak_otel,U.fiyat_b irimi,U.single_fiyat,U.double_fiyat,U.triple_fiyat ,U.harita_adi,U.haritatitle FROM tbl_paketturEkle U
WHERE U.durum= 1 and U.anasayfada= 0
ORDER BY U.id desc

bu prosedürdede sadece bir tane veriyi kabul ediyo ya resim_adi ya resimtitle

yani benim hatam anladığım kadarıyla urunResimAdiBul functionumda sorun var

lütfen bi yardım edin

Herkese şimdiden teşekkürler