Keşke lisede olsam da bu sorunları yaşasam
Bahsettiğin sorunları birçok öğrenci yaşıyor ve problemin başta çözümü kafayı rahat bırakmak. Sen bütün gün çalışıyorum diyorsun ama aslında çalışmıyorsun. Çalıştığın süre içinde kaç defa bilgisayar kullandın?,telefonu kullandın v.b gibi şeyleri bir düşün. Çünkü kafan bu tip şeylere gittiğinde konsantrasyon denilen birşey kalmıyor. Biraz kafanı rahatlatmaya çalış ve en önemlisi sınav haftasına girmeden kendini hazırlamak.Bir tane 1 almak dünyanın sonu değil sen ilerisini düşün.
Şimdi söyliyeceklerim senin için ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama ben lise'de 4,lise2 de 5,lise3'te 6 zayıfla okulu bitirdim. Her yaz,kış sorumlulukmuş telafi sınavıymış girdim ve geçtim. Şuanda İstanbul ünide 3sınıftayım. İşin garip kısmı ünide liseden çok daha başarılıyım.Yani senin lisede aldığın notun telafisi var,ünide kaldığın dersin de telafisi var ve alttan dersi olmayan çok az kişi var sorun yapmıyor kimse. Önemli olan senin birşeyler öğrenerek bu öğrenim hayatını devam ettirmek ve kafanın rahat olması.