Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisi çok farklı şeyler ben gidiyorum sitemin içeriğine yakın 3 tane link alıyorum yeri geliyor o linklerden fayda göremiyorum. Sen pr3-4 6-7 aylık siteden alınan paralı linkler ile 4-5 yıllık pr7-8 edu siteden alınan linklerin etkisini bir mi tutuyorsun ? Herkes 10-15 lira verip normal linklere ulaşabilir satın alabilir ama herkesin hack bilgisi yok yada hacklinkci arkadaşları yok. Hacklinke herkes ulaşamaz.

sizin arkadaşınız yok diyemi kzııyorsunuz ?

hacklinke ulaşamadığınız için mi ?

.tr << uzantılı hacklink bencede hiç ii bişe değil...

ama sizene elalemin gavurunun sitesinden kardeşim.. .ayrıca madem link ile geçti diyorsunuz...

burdan parasını öder alır yine sizi geçer
seocu tutar parası ile yine sizi geçer

hacklink ekonomik yanı sadece böyle nie bakmıyormusuz ? bayılıyorsunuz elin ecnebilerine hizmet vermeye... onlar biz yok olalım diye çıldırsın teknoman gibi ( ciğer bekliyenler ) adamlarda onlara destek çıksın.

EmiRX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğim gibi en etkili yöntem bu olacaktır daha önce bir çok kez etkisini gördüm. Formu doldurup açıklama kısmına detaylı şekilde yazarsan kısa süre içerisinde o siteleri uçuruyor google

Burda link satanlarıda bildirelim hep birlikte birbirimizi yiyelim süper ...!

ama saol yararli bir bağlantı bunu kullancam report ederken.. budnan sonra sevmediğim adamları burdan report edeyim bende ne güzel be yiyelim birbirimizi.. zaten bu fesatlık duyguları yüzünüzden bi yerlere gelemedik ülke olarak...