DeLi_DeRBeDeR47 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam.. 3-5 kurış bizi bitirmez kaybeden onlar olur...
Çalmakla zengin olsaydı fareler zengin olurdu, bir insan fare gibi yaşamayı kendisine yakıştırıp uygun buluyorsa ben o 70 lirayı hiç düşünmem ama ben bu siteyi zorla almadım aramızda olumsuz bir şey olmadı neden böyle yaptıklarını gerçekten çok merak ediyorum. Sabah kalktım siteye bakayım dedim ve siteyi öyle görünce şok oldum, enter'a basar basmaz başka bir site çıkıyor. Düzeltmeye falan uğraştım yok bir türlü olmuyor, en sonunda vps'den suspended ettim siteyi ve foruma bakmaya başladım nasıl düzelteceğim diye. Bakarken bir ara aklıma geldi bu site kimin acaba diye domain whoisden baktım ve o zaman harbiden dumura uğradım. Domain whois bilgilerinde bana siteyi satan hüseyin kaya adı vardı, hüseyin kaya bu foruma üye ama nick'i bilmiyorum. Ben bu konuya siteyi almak için yazdığımda beni ekleyen kişi bu konu sahibi değildi, satın aldıktan sonra öğrendim ben bunu yani konuyu açan başka ama siteyi satan başka kişi ve site bu konuyu açan kişiye ait. Bu forumdan bir arkadaş db'ye baktı ve satmadan önce db'ye shel basmışlar o yüzden'de çok rahat girebilmişler dedi.