Başlığınızı ilk açtığınız günden beridir takip ediyorum. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermek istemediğim için yorum yazmadım. Konuyu baltalıyor demesinler diye. Zira kendime hiç yakıştırmam böyle şeyleri yapmakta istemem. Herkes ekmek derdinde çünkü. Scriptinizde eksik gördüğüm şeyler var bunlardan dolayı satış yapamıyorsunuz. Bunları size söylemem etik olmaz çünkü bende aynı işi yapıyorum. Fakat yazılımınızı biraz daha geliştirip yayına çıkarırsanız daha iyi olacaktır. O zaman satış yapacağınıza inanıyorum. Eksik olan şeyler sadece arkadaşların ihtiyac duydugu bot bölümü değil.

NetMoSfer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam meseleyi tam olarak anlayamadınz sanırım öncelikle bu tür sitelere bayan üye çekmek kolay bişeymi hayır deil belki bayanlarda üye oluyodur ama yetersiz sayıdadır e sitede bayan üye gözükmeyince erkeklerin gold olmasını nasıl sağlayacaz tabiki botlarla ama botlarla nasıl sağlayacaz bizim burda partner sitelerinde bot diye aklımıza kazınan şey diğerlerinden farklı yani içerik çekmeyecek burdaki botun görevi siteye her yeni üye olan erkeklere cezbedici mesajlar gönderecek üyede devamlı sitede olmadığına göre o mesajlar mail olarakta bildirilecekki üye siteye gelsin gold olsun tabi normal üyeliğin aktif edildiğini düşünerek söylüyorum bunu mesele bundan ibaret ama siz bot yapıcaz dedinz yapılan bot sadece sahte bayan profili oluşturuyomuş bunu ellede yapabilr o yönden sorun çıkmaz
bu arkadaş bişeyler biliyor ve sadece eksik olan kısmın %10 unu yazmış dikkatli okursanız belki eksik ne olduğunu anlıyabilirsiniz. Rekabete herzaman açığım sizi beklerim

Saygılarımla
HAKAN SARI