MaFia_iLLeGaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence sen çekemiyorsun..bariz ortada sanamı kaldı elalemin gavurunun sitesini mudafa etmek...¿ Böyle fesat duygulara kapılıp milletin işine çomak sokma birileride google reklamalrını takip ediyordu bi ara .. daha haber alınamadı kendilerinden Bırak dostum uğraşma böyle adamlarla senide işinden gücünden ederler.. bi bakmışın senin sitelerinede birileri link ekliyor

not: Hacklink maclink felan yapmyıorum. Sadece görüş ve gerçekten böyle durumlara çok kızıyorum...
yahu birader ne dediğinin farkındamisin sen? böyle bi zihniyetmi var. gavura zarar verilsin diye? Burda gavuru düşünen kim millet kendi ekmeğini düşünüyo kendi ekmeğinin derdi bilmiyorum kaç senedir web işi ile uğraşiyosun.
herkesin kendince siteleri var yıllarını harcadiği siteler var.
adam 2 günlük site benim yıllardır uğraştiğim siteyi geçiyosa (bunuda hacklin k vs yollarla ilagel yapiyosa) resmen benim ve benim gibi insanlarin ekmeği ile oynuyodur biz buna karşiyiz.
gitsin illa zarar vericekse MFA kasin yada gitsin ingilizce siteler için hacklin yapsin. Türk Webmasterların ekmeği ile oynuyo?