Mrblar.
sitelerim %90 wordpress tabanlı. son zamanlarda ilgilenemiyorum. boş zamanı oldugunu düşünen arkadaşlar benimle işetişime geçsin.
elektronik, genel içerik, sağlık, eğitim, şiir, vb konular üzerine çeşitli blog sitelerim var. bu sitelerime 1 ay süreli günlük 5-10 adet post eklettirilecektir.
tüm yazılar için konu ile ilgili en az 6 etiket istiyorum. ve yazılar birkaç satır sonrasında mutlaka <more> etiketi ile kesilmeli. postlarda resim vs olmasına gerek yoktur. belirli yazılarda vs eklenmesi gerekirse size kalmış birşey.
copy / paste şeklinde eklenecek, kaynak ben önermiyeceğim yine size kalmış birşey, yalnız TELİF hakkı olan sitelere dikkat etmelisiniz. ödeme yapılmadan önce birkaç yazıkontrol ederim ve telif hakkı uyarısı olan bir siteden yazı eklemişseniz ödemeniz yapılmaz !
ödemeler iş bitiminde yapılır. yada güvenilir kişilere miktara göre önceden biraz ödeme yapabilirim. traderimi inceleyiniz şuana kadar kimseye ödeme sıkıntısı çıkartmadım ve işini düzenli yapan birine karşıda asla ödeme sıkıntısı çıkmaz
100 post:
500 post:
1000 post:
şeklinde fiyat tekliflerinizi konu altında belirtiniz.
1 yıl öncesine kadar sürekli çalıştığım birkaç arkadaş vardı son zamanlarda msnde onları göremiyorum sürekli çalışabileceğim güvenilir arkadaşlar arıyorum.
tekrar söyliyeyim: etiket sistemi benim için önemli ! ve yazılar max 1 ay zaman aralığına dagıtılacaktır. 1 günde tüm postları ekleyip iş bitirme yoktur. vereceğiniz fiyata göre post adeti belirlenecek ve bu postlar 1 aylık süreye bölünecek ve günlük hangi siteye kaç post ekleyeceğiniz belirlenecektir.
ödeme banka hesabınıza havale/eft , şeklinde yapılacaktır.