Merhaba Arkadaşlar, reel yaşantımdan dolayi sunucum ile ilgilenemiyorum, bu yüzden her şeyi ile devretmeye ( satmaya ) karar verdim. Ne kadar emek harcadığımı coğunuz bilirsiniz. Zor olsa da satmak zorundayim , yoksa kendi kedine bitecek. Çok iyi bir domain ismine sahip, ölmesini hiç istemiyorum. Gerçekten ilgilenebilecek birine satmayi düşünüyorum. Sunucuya iyi bir yönetimle çok iyi şekil verebilirsiniz. Domain ismi zaten konuşulacak söz konusu değil. Çok güzel bir ismi var sitenin, ana domain ismi için gayet güzel. Herşeyden önemlisi kasılmış ve her şeyi tek tek özel olarak yapılandırılmış bir sunucudur. Geneli kopya değil girdiğim içeriklerin coğunu değiştirip yada özgün olarak giriyorum. Teklifleri bekliyorum.
İletisim msn ;
semih@sohbete.net e-mail yollamayınız. MSN Adresidir.
Domain adresi:
www.sohbete.net
İstenen minimum fiyat: (
xxxx rakam gelen teklifleri değerlendireceğim ).
Domain kayıt tarihi :
2003-12-28
Domain Nereden Alında: Turkticaret.net
Banlı olduğu sponsor varmı: yok.
Banlı olduğu arama motoru varmı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok.
Domain ile daha önce verilen servis :
Yaklaşık 7 yıldır sohbet.
Pagerank Değeri:
3
Alexa Değeri:
300k
Kullanılan sistem adı: Worpress
Host Durumu: İlkserver’da barınıyor. Aylık ödeme
Sayaç kodunuzun olduğu sayfanın linki : Ciddi alıcılar ile görüşülür.
Kullandığınız sponsor firmalar ve geliriniz; 100 - 150 TL civardir Aylık.
Hit ;
1.5k
Anlık User : 30 – 60 arasidir. ( Not : şuanda 15’e yakın services bot vardir. ) sunucuda genelde online admin bulmak zor ilgilenemiyoruz. Dahada arttıralıabilir.
İndex Sayısı :
400k
Üzerindeki yazılım ;
Eschat Dağıtım lisanslı.
Backlink :
60k
Domain'e Ait ; mIRC Script'imiz bulunmaktadır. Edit değildir.
Aramadan gelen kelimeler : sohbet 6. Sayfa 2.sıra - chat 11. Sayfa 5. Sıra – sohbet odalari 6. Sayfa 7. Sira – sohbet siteleri : 6 sayfa 5. Sıra – Chat odalari : 4.sayfa ( bir çok alt kelimede ilk sayfadadir ve hitin coğu alt kelimelerden gelir. )
Sub’lar ; Video (
www.video.sohbete.net )Forum ; (
www.forum.sohbete.net ) Haber (
www.haber.sohbete.net ) Radyo (
www.radyo.sohbete.net ) Galeri (
www.galeri.sohbete.net ) Mirc (
www.mirc.sohbete.net ) Sub’ların durumlarıda iyidir.