Arkadaşlar konuya birşey yazmak istiyorum.
Bir arkadaşımız demiş ki, bota toplu mesaj özelliği eklendi mi.
Herşey botmu oldu sizin webmaster dünyanızda ? Toplu mesaj ve mail olayı scriptte var zaten, bir scriptin olmazsa olmazıdır toplu email olayı. Herşeyin adını bot takma olayınız nedir anlamıyorum, bot ile başka sitelerden birşey alıp gönderirsiniz botun görevi budur. Diğer sitelerle sitenizin ilişkisidir. Eposta göndermeyle botun alakasını anlayamadım.
İstiyorsanız ki her yeni yılda doğum günlerinde şunda bunda eposta gönderilsin otomatik olarak, bunun adı özelliktir bot değil.
Ben burayı webmaster sitesi olarak biliyordum.
hocam meseleyi tam olarak anlayamadınz sanırım öncelikle bu tür sitelere bayan üye çekmek kolay bişeymi hayır deil belki bayanlarda üye oluyodur ama yetersiz sayıdadır e sitede bayan üye gözükmeyince erkeklerin gold olmasını nasıl sağlayacaz tabiki botlarla ama botlarla nasıl sağlayacaz bizim burda partner sitelerinde bot diye aklımıza kazınan şey diğerlerinden farklı yani içerik çekmeyecek burdaki botun görevi siteye her yeni üye olan erkeklere cezbedici mesajlar gönderecek üyede devamlı sitede olmadığına göre o mesajlar mail olarakta bildirilecekki üye siteye gelsin gold olsun tabi normal üyeliğin aktif edildiğini düşünerek söylüyorum bunu mesele bundan ibaret ama siz bot yapıcaz dedinz yapılan bot sadece sahte bayan profili oluşturuyomuş bunu ellede yapabilr o yönden sorun çıkmaz