Merhaba Arkadaşlar.
Hp Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı,
Şu ana kadar en çok sattığım ürünlerin başında gelmektedir.Hem yazıcı hem tarayacı hemde fotokopi mevcuttur. Tavsiye ettiğim ve benimde kullandığım bir cihazdır. Ürün
sıfır olup dilerseniz adınıza f
aturalandırıp aynı gün içerisinde kargoya verilir. Fatura isterseniz KDV'sinide ödemeniz gerekir bunuda belirtim.Herhangi bir
dolandırma şüphesi duyarsanız hemen en yakın karakola başvura bilirsiniz. Sizlere
açık adresimi ve bilgilerimi anında verebilirim. Güven konusunda güven sağlayacağıma eminim.
Aksi belirtilmediği sürece kargo,
PTT Kargo veya Yurtiçi Kargo tarafından gönderilecektir. Gün içerisinde saat
17:00'dan sonra kargo ne yazık ki yapılamamaktadır. Lütfen bunun bilincinde olunuz... Kargo fiyatlarını öğrenmek için bana mesaj atabilirsiniz. Her türlü soru ve sorunlarınıza yardımcı olacağımdan eminim. Günde saat 9:00 dan 6:30 ' a kadar şirketteki pcmde 8:00 dan 12:00'a kadarda evdeki pcmde yani günde toplam 13 saat online konumundayım. Bu sure zarfında sorularınızı yöneltebilirsiniz.
Kargo Ödeme Şartlı gönderilecektir yani şöyle; Ürünü kargolayıp size ptt kargo aracılığı ile gönderiyorum. Ürününüz gelir, Ürünü açarsınız kontrol edersiniz ve parayı PTT Kargo çalışanına ödersiniz. ve daha sonra o parada benim posta çeki hesabıma aktarılır. Kargo ücreti ALICIYA
aittir.
Kargo fiyatına gelecek olursak kargo boyutu 11 Desigramdır. Bu sayede hesaplayabilirsiniz.
Ürünün teknik özelliklerini sıralarsak aşşağıdaki gibidir.
Yazma metodu HP Termal Mürekkep Püskürtmeli
Yazma hızı S.B. : 20 sayfa / Renkli : 14 sayfa
Yazma çözünürlüğü 1200 x 1200 dpi' 4800 dpi' ye kadar renkli baskıoptimal
Kağıt kapasitesi / boyutu 100 yapraklık giriş tepsisi
Tarama metodu Masaüstü tarama
Tarama çözünürlüğü Optik tarama çözünürlüğü : 1200 dpi'ye kadar / Geliştirilmiş tarama çözünürlüğü : 19.200 dpi'ye kadar
Kopyalama hızı S.B. : 17 sayfa / Renkli : 11 sayfa
Kopyalama çözünürlüğü 1200 optimal dpi'ye kadar renkli fotokopi ve 600 x 1200 tarama dpi
Kopyalama adedi 50 kopyaya kadar
Arabirim USB 2.0
İşletim sistemi Windows® 98, 98 SE, 2000, Me, XP Home, XP Professional; Mac OS X v 10.3.9, 10.4
Boyutlar 426 x 388 x 170 mm / 4.7 kg
Ürün bilgileri ve resimler bayinet.com.tr'den alınmıştır.
Not: Ürüne lütfen pazarlık istemeyiniz. Son fiyattır ve gayet makuldur.
FİYAT:
105 TL (Faturasız)
FİYAT:
105 TL + KDV
Dipnot: Arkadaşlar diyer satışlarımda ürünlerimi hep baltaladılar fiyattan dolayı Ama inanın gerçekten 1 Lira bile kazanmıyorum bu işten. Sadece burda ki amacım çalıştığım şirkette yukselme çabalarım. Ayrıca ürün şurda şu fiyata burda bu fiyata gibi mesajlar atıp ürünü baltalayacaksanız hiç mesaj atmayın. zaten alacaklı insan araştırmasını yapar.
Ürünün gittigidiyor.com'da da ilanı vardır ve satışlarımı kontrol edebilirsiniz.
buraya tıklayarak ilana gidebilirsiniz. He niye orda 118 TL dersniz. Gittigidiyor fark aldığı için cevabını vermekten çekimmem.
İyi günler...
07.01.2010 tarihli güncelleme
Resimler güncellendi
1 kargo şirketi daha eklendi( Yurtiçi Kargo)