Protos çok sıkıştırmışlar seni,

yükü birazda ben alıyım

...

Diğer mesajdada yazdım, kimse türklük naraları atmasın.Nice turancıların soyu kürt çıktı, arap çıktı, o çıktı bu çıktı.Siz türklük kavramını dna yapılarına bağlıyorsunuz.Hepimizin can-ı gönülden inandığı insan olan Atatürk'e göre "TC Vatandaşıyım diyen herkes Türk'tür"...Burda kürtlere sinirlenmeye bağırmaya, hain demeye gerek yok.Onların bu hale gelmesini sağlayan biziz, bizleriz.Düzensiz devlet politikaları.Her 4 senede bir 180 derece sapan devlet politikaları.1938'den sonra Türkiye'nin gelişimi durdu, bunun kimse farkında değil.Bizi sunni-alevi, Türk-Kürt diye ayırmaya çalışıyorlar, kimse bununda farkında değil.Sadece hergün lanetlediğiniz o dış güçlerin Türkiye'de ki neferleri olmaktan öteye gidemiyorsunuz.Ayıramadığınız nokta her kürt'ün PKK'lı olmadığı.Ölçülemez ama orda vatanını sizden daha çok seven insanlar var, bunu unutmayın.

Bilgili olmak sadece 3-5 tarih kitabı okuyup, 2-3 televizyon programına bakıp, onun bunun lafını burda ortaya sürmekle olmaz.Biraz geniş görüşlü olun.Size rehberlik derslerinde empati diye bir şey öğrettiler.Kendinizi bir kürt'ün yerine koyun, ondan sonra burda nara atın, millete hakaret etmeye teşebbüs edin.Hoş değil hakaret etmek, kimseye yakışmıyor.Burasının arkadaş ortamından farklı olduğunun farkına varmalısınız artık.Öyle ilk gördüğüm kişiye hakaret edeceğim diye bir kural koymuş gibisiniz kendinize.

son bir şey heLLoFtHewoLf,

Adama ordan nara atmak kolay demişsin.Biz geçmişte, günümüzde kimlerin ABD'den izin alıp vatanı peşkeş çektiğini biliyoruz.Sizin ülkücülüğün öncüleri hep abd ile canciğer kuzu sarması olmadımı?

Şimdi farkettim,

qktq,

Alıntı
Amerika'da yaşayan Almanlar kalkıp amerikanın ASKERİNİ vurup DEVLET MALLARINA zarar vermiyor.

Demişsin.Galiba parfümlerin etkisinde kaldın, saçmalamaya başladın.Kürtler bu ülkenin asli unsurudur bunu kafanıza sokun.Almanlar sence ABD'nin asli unsuru mu ki böyle saçma bir cümle kurabiliyorsun?

...

Tarih konusuna gelince, size Lise'de, üniversite'de devlet politikaları ile ters düşen hiçbir bilgi aktarılmaz.Aktarılması gerekiyorsa dozu azaltılır.Yani siz lisedeki bilgilerinizle tarihi bildiğinizi zan etmeyin.Araştırın, farklı farklı kaynaklardan.Gerekirse ingilizce almanca.Almanca çok yardımcı olabilir size bu konuda.

Yazılar çok uzun onun için parça parça yazıyorum

qktq,

PKK terörü ile Osmanlı'yı da birleştirdinya helal olsun.
PKK terörünü doğuran nedir biliyormusun?
1961 gibi Türkiye'nin en özgürlükçü anayasasına muhalefetler sonucu çıkan hareketler, sağ baskısı gibi olaylar sonucu aşırı solcu aponun saçma düşünceleridir.