heLLoFtHewoLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@protos78

Sen tutturmuşsun bi dil diye gidiyorsun, az kaldı ülke yi isticeksin bizden Hemşerim ordan fitil etmesi kolay oluyor dimi, bunun için bu ülkede yalan yanlış ses çıkaran zoru gördümüde kaçıp amerikadan yardım isteyip türkiye yi kazanmak pahasına bildiği herşeyi söyleyen peşkeş çeken insanlara o kadar çok benziyorsunki sen, sana seni anlatamam ben
Hocam,

Yazdilariniz tartisma adabinin cok disinda. Benim soylediklerime katilmak zorunda degilsiniz ama bana hakaret ediyorsunuz. Peskes ceken insan sozu cok agir. Emin olun, en az sizler kadar benimde Turkiye icin kalbim atiyor. Su yapilan hakareti hic hakketmiyorum. Zaten butun tartismalarda, bir sure sonra, arguman uretemeyenler karsidakine hakaret ediyor. Defalarca bu konuda hakaret edildi, sesimi cikarmadim, ama bu cok agir.

qktq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen hep kürtlere yapılanlardan bahsetmişsin bize Yapılanlardan bahsettin mi?

Osmanlı'dan belli devam eden isyanları,pkk şerefsizlerini doğurtan kim,bilmiyorsan bir araştır kaç Öğretmeni,Doktoru,Askeri öldürdüler her pis işin arkasında neden onlar var?Doğu'ya giden arabaları çevirip vuranlar.Yakınım'dan bir örnek verecektim ama fazla detay'a girmeyeceğim ama şunu sana yine söyleyim

BİR ŞEHİT ÖLÜR 1000 ASKER DİRİLİR bunu kafanıza sokun burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Allah askina,

Bu yazdiginizi okuyan benim bu tur vahsi seyleri onayladigimi sanar... Ben her turlu siddete karsiyim. Bu siddet turkede kurtede yoneltildiginde karsiyim. Bu siddeti devlet yaparsa ona karsiyim. Bu siddeti terorist yaparsa onada karsiyim. Siz devletin uyguladigi siddeti farketmiyorsunuz, hatta siddeti onayliyorsunuz. Ben her turlu siddeti kabul etmiyorum. Yapanin allah belasini versin diyorum.

1000 asker her zaman dirilir. Dirilmez diyen yok zaten. Ama 1000 askerin dirilmesi sorunu cozmez. Cozseydi, sirp, yunan, bulgar ayaklanmalarinda cozerdi. Bunu anlamak bu kadar zormu allah askina. Herseyi Turkiyeye ozgu saniyorsunuz. Resmin buyugunu goremiyorsunuz. Kosovadan Misira kadar her yer 150 sene once ayni ulkeydi. Su anda 30 tane ulke olmasinin sebebi birilerinin 1. sinif, bazilarinin 2. sinif insan kabul edilmesi.

Dunya degisti. Artik kimse 2. sinif insan olmak istemiyor. Bunu farketmek bu kadar zor mu? Gozumuzun onunde hakim kurde 2.5 yil hapis veriyor. Ayni seyi yapan 6 turk, 1 yil ceza aliyor, sonrada cezalari 5 yil tekrarlanmazsa diye sartli saliveriliyor. Kurallar herkese ayni calismiyor. Siz hala muhendis oluyorlar, daha ne istiyorlar diyorsunuz. Istedikleri sey 2. sinif insan kabul edilmemek. Devlet tarafindan esit muamele gormek.

Bunun adi 2. sinif vatandasliktir. Kanun herkese esit bicmeli. Esit bicmezse 2. sinif insan olmayi hicbir insan gururuna yedirmez, cami, pencereyi firsatini buldugunda indirir. Ayni seyi size yapsalar, sizde ayni tepkiyi verirsiniz. Sorunun cozumu herkesin 1. sinif vatandas olmasinda.

Herkes 1. sinif insan olmazsada zaten bulgara, yunana, sirpa ne olmussa, ayni sey digerlerinede olacak.