F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
thailandta 3 defa gittim geldim sana tek uyarım gerçekten diğer konularda dikkat et mesala kız diye gidersin odada başka birşey çıkabilir ayırt etmek zor ayrıca korunma yöntemlerini sakın ihmal etme birde barda discoda sakın bir thailandlı ya çatma herifler satırla dalıyor gerçekten bence çok beğeneceğin ve çok ucuz bir yer ayrıca çok Türk var yemek olarak mcdonalts burgerking yada Türk lokantalarını tercih et yoksa ne yediğini bilemezsin birde sokaklar çok ilginç gündüz motor tamircisi olan dükkan gece fastfood oluyor kaybolmamak imkansız iyi tatiller
Tayland konusunda çok araştırma yaptım. ilk kez gideceğim ama yabancılık çekeceğimi sanmıyorumtşk ederim bilgiler için

zeynelkoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dubai ile türkiye arasında fiyat farkı pek yok.. bence boşuna oradan getirme
Öylemi? demek o eskiden di. hımm ben bir kaç elektronik eşyanın fiyatını not aldım. Orada karşılaştıracağım. eğer çok fark yoksa tabi ki değmez.

Yeehee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam xenon h4 araba aydınlatma ampülü bu
Birde Adidas süperstar felan uygunsa bana getirebilirmisiniz ?
malesef. sipariş alamıyorum. çünkü zamanım olmaz

Rorschach adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dubaide aktarma yapacan orasını anladımda. Orda bide vize ödemek zorunda değilmisin. O ülkede gezmek için.
Havaalanını terketmedikçe aktarmalı uçuşlarda Vize yok.

bladexxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden taylanda direk gitmiyor uçaklar.2000 km daha fazla mesafa var iki ülke arasında..
Türkiyeden sadece THY direkt uçuyor. ben Emirates ile gidiyorum.
Çok Sigara kullanıyorum 10 saat uçakta kesinlikle dayanamam. Hadi sigaradan vazgeçtim diyelim ama o kadar yol Mola vermeden çok zor.