Evet bir kismi istiyordu. HAtta beyaz adamin seytan tarafindan kirlendigini, kendilerinin temiz olduklarini. Seytanla arasi iyi olan beyaz adamla beraber yasamak istemediklerini soyleyen binlerce kisi vardi.
Benim okulum CHIcagoda. 24 katli binalarin camlarinin hepsinin genisligi 30 cmyi gecmiyor. Sebebi ne biliyor musun?
Zenciler beyazlarin mekanlarini basip, adamlari asagi atiyorlarmis. Kampusteki butun binalar birbirine havadan bagli. Yere inmeden beyazlar bir binadan digerine isyan ciktiginda kacmasi icin tasarlamislar.
Yani Turkiyeye ozgu bir durum yok. Bebek oldurenlerin tabi allah belasini versin, cehennemde yaksin ama tum bir halki bebek katilleri yuzunden ezmek dogru degil.
Tarihini biraz incelersen, bu dillerinde zaman zaman yasaklandigini gorursun. SAdece yasaklamakla kalsa yine iyi...
Kusura bakma, Bebek katiline destek veren herkimse kafasını ezmek boynumuzun borcudur.
Benim dediğim cümleyi iyi anlayın. "Kürtlere değil alerjimiz, olamaz da bu vatan birlikte kuruldu. Alerjimiz PKK destekçilerine. Dili, dini ırkı, vatanı herne olursa olsun PKK destekçilerine bizim hıncımız"
Bak;
http://www.kolayidare.com/haber_ds/h...ek_katili1.jpg
resmi koyamıyorum direk buraya ama bu o kansız şerefsizlerin eseri. Bu yavru hakkını helal etmez onlara, yedi sülalesi yansın cehennemde hepsinin.