merhabalar.
arkadaşlar boşta olan daha önce reglenip düşmüş olmayan bir domaini reglemek üzere natroda sorguladım ve boştaydı sipariş verip, yaklaşık 5 dk içinde ödemeyi hesaplarına geçtimve o dakka muhasebe departmanına ödeme bildiriminde bulundum, ticketime ne bir cvp aldım nede domain reglanip panelime yansıdı ama ödeme alındı die bekleyen siparişin yanına not düşmüşler, neyse baya bi gevşek davrandıkları yetmiomuş gibi bir baktım ertesi gün yaklaşık 1 yıldır almayı düşündüğüm boşta olan domain benim siparişimden sonra bir başkası tarafından reglenmiş oluyor, hani desem rekabeti olan düşmesini bekliodu millet benden önce kaptılar yok 1 yıldır boştaydı ve benden öncede alınıp düşmemiş ama ben sipariş ettiğim gün bi başkası alıp regliyor (: ticketlerime verdikleri cvpta şu whois sitelerinde çok sayıda sorgulanınca bir domain en çok sorgulanan domain listesine girer ve firmalar satmak üzere reglerler dediler oysa natrodan başka hiç bir yerde sorgulamasını yapmadım (: anlıyacağınız natroda isimtescil ayaklarına yatmaya başlamış oysa çok güveniyordum ben bu firmaya. Takdir sizin.