SerSer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen sadece sallıyorsun neymiş efendim isimtescil domain çalıyormuş, güzel isimlerin üzerine yatıyormuş ey insaf ya tanımasam bilmesem tamam diyicemde benimle hiçbir bağı olmayan firma sadece müşteri görüşümü sunuyorum aldığın mal faturalı kim senin panelinden transefer yapabilirki doğru düzgün bir neden çıkarda inanalım.

Rep olayına gelince senin eksi rep vermen benim neyimi etkileyebilirki istersen tanıdığın herkese verdirebilirsin.Ama unutmaki sadece kendini kandırıyorsun.
Gönül isterdi ki aradaki mesafeyi koruyarak benimle konuşsaydınız, olsun ziyanı yok.

Eksi rep olayını uzatmanın manası yok. Görüşünüze katılmadığım için forumda bu yönde kullanılması gereken bir uygulamayı kullandım. Kendimi kandırıyorum veya kandırmıyorum burası da benim sorunum.

Gelelim domain konusuna;

Şu forumda biraz daha geçmişiniz olsaydı (bakın geçmişiniz diyorum geçmişin demiyorum) isimtescil panelinden domain kaptıran onlarcasını görebilirdiniz..

Bunlar yaşanan şeyler, dediğiniz gibi işkembeden sallamıyorum bunları. Yaşamadığınız şeyleri başınıza gelmediği için başkalarının da yaşayabilecek olmasını kavrayamıyorsunuz.

Birazcık empati lütfen.

@JustGo,

İsimtescil'de bir ara varolan açıktan paneldeki domainler de çalınabiliyordu. Bunun konuları var forumda. Ancak o güvenlik açığı konusu ne durumdadır şu anda bilemiyorum.