silencegate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsimtescil hakkında açılan şikayet konularından belli ki haberiniz yok.

Sizin o firma ile sorun yaşamamış olmanız, o firmanın sorunsuz olduğu anlamına gelmez.

İsimtescil'de kullanıcıdan habersiz domain transferleri, güzel isimlerin üzerine yatmalar (şimdi bu olayda tekrarını görüyoruz) ve uyuz mu uyuz çalışanlarından haberiniz yok galiba.

Ne diyor Gülşen hanım? "ben düzenlemeyi yaptım"

Dünyanın herhangi bir firmasının çalışan teknik ekibine bakın, hangisi kişisel olarak konuşuyor?

Demek sen düzelttin ha? vay be! kimsin sen?

Velhasıl isimtescil bu çalışanları barındırdığı sürece ömrü çok uzun olmayacaktır.

*O eksi saygınlık puanı veren arkadaş kim bilmiyorum ancak, şu anda ben size bir tane veriyorum.

Sen sadece sallıyorsun neymiş efendim isimtescil domain çalıyormuş, güzel isimlerin üzerine yatıyormuş ey insaf ya tanımasam bilmesem tamam diyicemde benimle hiçbir bağı olmayan firma sadece müşteri görüşümü sunuyorum aldığın mal faturalı kim senin panelinden transefer yapabilirki doğru düzgün bir neden çıkarda inanalım.

Rep olayına gelince senin eksi rep vermen benim neyimi etkileyebilirki istersen tanıdığın herkese verdirebilirsin.Ama unutmaki sadece kendini kandırıyorsun.