çünkü herkes özgür bu ülkede,onlarda bu ülkenin vatandaşı.Ben bunlara gözümle şahit oluyorum bana ordan çıkıpta kurtlere şöyle yapılmış böyle yapılıyor deyip durma.
Hocam,
Data ile konusalim. Olaylar uzerinden konusalim. Yukarida sana ayrimcilik yapildigina dair onlarca ornek vermisim, sen hala kurtler otellerde calisiyor seklinde arguman uretiyorsun. Yukarida zaten turk ve kurt arasinda sorun yok diye onlarca kere yazdim. Bir patron isci alirken, irkina bakmiyor. Ama devlet bakiyor. Insanlar arasinda ayirim yapiyor. Sadece ise alma degil, hemen her alanda azinliklari eziyor.
Yukarida verdigim orneklere cevap verebiluyorsan, ver yoksa zaten bosuna anlatmisim o kadar...
Kurtler icinden bir tane psikopation ornek vermisin. Aynisindan onlarca turkler arasinda var. Bunlar zavalli insanlar. Kafayi yemisler. Cogunluk zaten bunlar psikopat diye dusunuyor. Yukarida verdigin linkte teroristlere siyaset yolu acilsin demis. Zaten acik. DTP ne anasini satayim? Kapatsan, yenisini 3 vakte kadar aciyorlar zaten.
Bunun yaninda Almanyanin 2. dunya savasindan once Yahudi politikasinin sonuclarini ben su anda buradaki yazilara bakarak Turkiyede uygulandigini dusunmeye basladimki, olay cok vahim noktalara gidecek gibi gozukuyor.