Arkadaşım yazdıklarının birazını okudum bak nerelisin necisin bilmiyorum, diyorsunki devlet kurtlere eşit davranmıyor işte hakim şöyle yapıyor polis böyle yapıyor, bu tür olaylar olsa bile çok çok nadirdir.Bak dün o
emine ayna denen milletinvekili şöyle bir açıklama yapmış
http://haber.mynet.com/detay/politik...acilsin/488433 şimdi burdan bir alıntı yapıcam gerisini açar okursun .
Alıntı
Emine Ayna ilk kez bu kadar açık olarak, 'PKK demokratik siyasete katılmalıdır' dedi. Ayna'nın, 'Kürt halkı Öcalan'ın muhatap alınmasını istiyor'
İşte bunların açılımı bu kadarmış, düşünceleri buymuş değilmi ? Şimdi sorarım ben sana bu kadın Kurt mü yoksa pkk lımı , onca askerimizin memurumuzun çocuklarımızın canına kıyan o ******** için böyle birşey istiyor şimdi bu kadını alıp gelseler korumasız buraya meydana koyuverseler ne olur düşündünmü hiç ?
Bak şu dediğim olayı ben bizzat gözümle gördüm, açıkca söyleyeyimde oku.
Marmariste bundan 3-4 yıl önce gecenin saat 4 ünde sahilde 1 yabancı kızı 5 tane kurt aralarına almışlar bi biri giriyor daireye çıkıyor diğeri giriyor kız da sarhoş dünya kadar içmiş, böyle bir şerefsizlik,piçlik yapılırmı ,o kadar abazasın madem defol git umumihane ye işini gör öyle gel çalış, ben orda kendimden utandım. bu gibi şerefsizler sadece kurtlerin adını çıkarmakla kalmaz o yabancı onun kurt olduğunu bilmez dış ülkelerde bunu Türkiye yaptı derler.Kurtlere ayrım yapılsaydı burda ki tatil yerlerinde çalışabilirlermiydi ? sen gel bak bakalım burdaki tüm sahil kentlerindeki mekanlara 10 yerden en az 6 sında kurtler çalışmakta iş verilmekte,adamlar gelip buraya sezonda milyarlar kazanıp gidiyorlar memleketlerine , buna dur diyen varmı hayır yok neden çünkü herkes özgür bu ülkede,onlarda bu ülkenin vatandaşı.Ben bunlara gözümle şahit oluyorum bana ordan çıkıpta kurtlere şöyle yapılmış böyle yapılıyor deyip durma.