EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ram 512x4 demişsin yani 2 gb ayrıca işlemci tek başına yeterli olmaz. anakartta sorun olabilir. oyunlardan atıyor demişsin rem update edip ekran kartını yükselt öyle dene. zaten ben yukarda ekran kartıda göremedim listede. herşeyden öncede herşeyin işlemci olduğu fikrini kafanızdan atın.

Arkadaşım ekran kartı göremedim listede yazmışsın ne demek istediğini anlayamadım ?

Ramlar Corsairin amd ile en uyumlu çalışan bellekleri saat hızları oranları %95 e kadar tam uyumlu çalışan dual ram lar yani ramlardan kesinlikle olacağını düşünmüyorum zaten dual diye bir olay var duydunmu bilmiyorum

Ayrıca ekran kartıda fena değil zaten bu konfigrasyonda ana kart msi vardı daha once ve amd athlon 64 3500+ var iken daha önceden crysis war head gibi oynları 1024 x 768 modlarda takılmadan oynayan makina şimdi anakart ve işlemci değişince oyundan atıyor yani bu işlemcilerin zaten köprü sorunları var daha önce araştırmıştım ama basit bir hazılımla sadece oyunlardayken bu açığı kapatabiliyorduk ama anakarttan şüpheleniyorum .

Yinede ilgilenip konuya cevap yazdığın için teşekkür ederim , fakat konuya sadece tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim .