Arkadaşlar daha önce 24 saatlik süre ile paylaşmıştım. Bir kaç mesajı üzerine tekrar paylaşmak istedim. Db yeni kapattığım sitemin db si dir.

İçeriği tek tek şahsım tarafından özenle hazırlanmıştır. Konu kirliliği yoktur. Tüm konuları ve içerigi özenle seçmiştim. Çok emek verdim. Örnegin photoshop anlatımı en az bir photoshop sitesi kadar geniştir.

Kategoriler ;

Her Telden - Bizim Kalemimizden - Haberler - Program indir - Kitaplar - Unlulerin Dunyasi - Sarki Sozleri - Ata Sözleri - Deyimler - Türkçe Karşılıklar - Özlü Sözler - Photoshop Dersleri - Photoshop Ornekleri - Photoshop Yazi Efekleri - Photoshop Araclari indir - Bilmeceler - Eğlence Dünyası - Duvar Yazilari - Komik Videolar - Enteresan Olaylar - Komedi Dunyasi - Bayan / Erkek Astroloji - Serbest Aşk - Ask siirleri- Hikayeler - Bayanlar - Erkekler - Astroloji - Yemek Tarifleri - İslamiyet - Hz.Muhammed'in Hayati - Veda Hutbesi - Abdest Bilgileri - Namaz Bilgileri - Namaz Kılınışı - Namaz Dualari -
Gusul Abdesti Alma- Abdesti Bozan haller - Abdest Dualari - Dini Bilgiler Ve Terimler - 40 Hadis - 32 Farz - 54 Farz - Bilgisayar ipuclari - Klavye Kisa Yollari - Msn Avatar - Msn Nickleri

Etiketler ;

3.200 civarında sanırım.

Arşiv

ArsivOcak 2010

Aralık 2009

Ağustos 2009

Temmuz 2009

Haziran 2009

Ocak 2008

Aralık 2007

Kasım 2007

Ekim 2007