Merhabalar ,
Arkadaşlar yukarıdaki konudan sonra dogukan'a ulaşabildim daha dogrusu kendisi bana ulaştı ve ulaşabilecegim telefon bilgilerini verdi ve yarın ürünü çıkacagını belirti dedigi gün ürünü kargolamış ve diger gün elime siparişini verdigim makinanın biri geçti diger ürünün ile ilgili elimize 2-3 gün içinde ulaşagını ve kargolayacagını belirtti aradan 1 hafta geçti ürün elime geçmedi ve verdigi telefon bilgilerine şuan ulaşamıyorum.
Yolladıgı ilk ürün elime arızalı olarak geçti bu arızalar cihaz üzerinde büyük sorunlar çıkaran arızalar bu sorunları burada belirtmek istemiyorum kendisine belirtim ama hiç bir cevap gelmedi zaten ulaşamıyorum.
Buraya cevap yazdıktan sonra işlemlerin durdurulmasını istemişti bende kargo takip numarasını verdikten sonra durduracagımı belirtmiştim ve kargo takip bilgilerini verdi işlemleri durdurmuştum 1 haftadır kendisine ulaşamıyorum bugun avukatım ile görüşüm ve kaldıgı yerden işlemlere devam edilecek aramızda geçen bu sorunlardan ve olaylardan dolayı sitede kendisi adına bir konu açacam benim düştügüm bu duruma hiç bir arkadaşın düşmemesi için sitede takip ediyorum arkadaş siteye giriyor ve satış yapmaya devam ediyor ama kendisine biz ulaşamıyoruz satış yaptıgı kişilere kötü duruma düşürmemesi için.
Açılan konu link ;
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...landirici.html