evet hitlerim cok yüksekti. 53 k hitleri cok gördüm normal bir blog sitesi olarak. şimdi de yükseklikten sunucu kaldırmıyor. elimdeki reseller de kurtarmadıgından yeni arayışlara girmiştim ki dün anlaştım 900 gb bw 10gb alan %40 cpu olarak anlaşmayı yaptım ve siteyi oraya taşıyorum. kurac seninle tartışmak istemezdim ama sen geldin çattın bir bakıma. ben de sana hakkımı helal ediyorum kardeş yolun açık olsun.
ama kısa bir söz söyleyim. gerçekten wordpress, wordpress mu ve buddypress ve seo konusunda işi baya bir öğrendiğime inanmaktayım o nedenle de istekte bulunan arkadasıma istediğin anahtar kelimede ilk 2 sayfada cıkaramadıgım taktirde tüm emeklerimi helal edip para almayacagımı söylemiştim bu kadar iddialıyım. ilk 2 sayfa derken belki de ilk sayfa ilk sıralarına yükselecek ama garantim ilk 2 sayfadır.
wordpress mu konusunda sayfaa.net in sahibi türkiyedeki ilk wpmu kurucularından ve bu konuyu türkiyede bizlere acıklayan ya4up yada diğer adıyla yakup kardeşten ögrendim. emeğini esirgemediği için kendisine buradan teşekkür ediyorum. şu an da bu tür konularda kendisine gelen teklifleri bana yönlendirmektedir. yakup a teşekkür ediyorum.
bu istemeden yaşadıgımız tartışmaya buradan nokta koymak istiyorum.
allaha emanet ol. yolun açık olsun
Bende tşk ederim

Yardımcı olabildiysek ne mutlu