O çocuklar tabiki sallamış fakat şöyle birşey var.
Türkiye'de içki içilen yerler belli ve herkes içmiyor veya devamlı kullanmıyor.
Oysa ingiltere,rusyada kahvaltıda,maç izlerken,çekirdek yerken v.s heryerde içiliyor soda niyetine.Bu forumda birçok kişinin 10 birayı bir akşam oturduğunda içebildiğine eminim. Ayrıca 35lik votkayı da tek basina içebilir ama bir büyük belli kişiler içer bünyenin alışık olması lazım.
Rusya'da ise bir büyük içenlerin sayısı tabiki Türkiye'den fazladır. Çünkü orda votkaya daha fazla alışık millet.Türkiye'de içki içmen için tekel bayii bulacaksın evinde içeceksin gençsen ailenin yanında içmen nerdeyse imkansız. Parkta içen var ya da belli semtlerdeki cafe ve restorantlarda bunlar dışında yer yok. Yurtdışında ise dediğim gibi soda niyetine gidiyor.
Ben özellikle 40 üzeri yaşta olup en az bi 5-10kişi tanıyorum bi oturuşta bir kasa bira içen kişilerden. Birisi de babamdı ama şuanda içmiyor. Amcam olsun ve arkadaşları bira söylerken bile 2şer 3er söylüyorlar tekrar garsonu her dk çağırmamak için. Fakat bunun nedeni küçüklükten beri içiyor olmaları,alışık olmaları ve sırbistan gibi yerde yaşadıkları içindir.
Herneyse baya yazmışım kim içerse içsin zevkine içsin. İçmesini bilmeyen de mümkünse yaklaşmasın hem kendini rezil etmesin hem de bizim zevkimizi bozmasın.Son olarak ben kesinlikle Türk insanının içmesini bilmediğini düşünüyorum. Belli abi,amcalar dışında çoğunluk özenti ve kendini kaybedip rezil etme meraklısı.
İçtim ama içerken problem yoktu ayağa bi kalktım daha sonrasını hatırlamıyorum

2-3 saat içinde içtim bayağı hızlı ayrıca vodkayı ilk içişimdi daha sonra fazla vodka içmedi tiksindim biraz fazla içince miğdem bulanıyor artık