Herkese merhaba,

Elimdeki bir domain için proje ortağı arıyorum.

İşte benim projeye katacaklarım:
Site tüm kanalların toplandığı bir Online TV Rehberi olacak.

-PR3, DMOZ kayıtlı, 3 yıllık domain

-100 GB alan, 1.000 GB aylık bandwith olan server

-Sistemin kurulması sırasında sağlayabileceğim (işimden zaman ayırabildiğim kadarıyla) her türlü destek, özellikle SEO vb. konularda

-Sistemde kullanılması için Adsense hesabı.(Gelirler proje ortağı ile %50 - %50 bölüşülecektir.)

Sizden beklediklerim:

-Öncelikle sitenin genel bir TV Rehberi olabilmesi için gerekli altyapının kurulması (Programlama vb. her türlü iş)
-Sitenin alt yapısı kurulduktan sonra site ile düzenli olarak ilgilenilerek güncel kalmasının sağlanması.

Sonuç olarak:
-TV REHBERİ için ideal bir domain adı ile kurulacak sistemde kendisi hiçbir masraf yapmadan sadece emeğini koyarak kar payı ortağı olacak bir proje ortağı arıyorum.
-Siteden kazanılacak her türlü gelir %50 olarak bölünecektir.
-TV Rehberi 110.000 kez, TV Bugün 110.000 kez, TV Programları 74.000 kez, TV Kanalları 165.000 kez aylık olarak aranmaktadır. Bu da gerçekten büyük bir potansiyeli işaret etmektedir.
-Düzgün çalışan bir site olmayışı, sitenin domain, PR3, DMOZ kaydı gibi avantajları da düşünüldüğünde yüksek geliri potansiyeli arz ettiği görülmektedir.

Ciddi ilgililer lütfen programcılık bilgilerine güveniyorlarsa, bu işe zaman ayıracaklarsa benimle irtibata geçsinler.

Herkese iyi çalışmalar.