Wordpress 2 adet "blog"um var, bu 2 "blog"a c/p olarak, gündemdeki haberler vb legal içerikler girilmesi gerekmektedir.
***** ELİMDE ÖZGÜN veya ÇOK AZ KİŞİDE BULUNAN KALİTELİ YAZILAR MEVCUT DİYORSANIZ, ONLARIDA ALABİLİRİM *****
Konu :
- Son 10 güne ait ve şuanki gündemde bulunan haber, magazin vb genel konular. Kategorim zengindir, kategorilerin tamamına içerik postlayabilirsiniz.
- Tag kesinlikle girilmelidir ve taglar özgün olmalıdır. ( Kopya yaptığınız sitedeki taglar kaliteliyse, onları kullanabilirsiniz. Ancak tag girilmemiş postların tamamını veya baştan sağma tag bulunan postları ) silerim. Tag'larda spam yapılmamalıdır, konuyla alakalı 5, 10 adet arası tag girilmelidir.
Detay :
- 2 Blog vardır, aynı içeriği, 2 blogada, aynı anda girebilirsiniz.
Post adet : 500 veya 1.000 post
Ödeme : Garanti Bankası Havale/EFT
DİKKAT :
- İşin temiz ve düzgün yapılması gerekmektedir. Postlar kontrol edilecektir, baştan sağma iş yapılır veya eksik bırakılırsa, çalışma sona erer ve -itrader hakkımı kullanırım. İşi düzgün yapacak kişiler pm atsın. Konunun tamamını, düzgünce okumadan hemen pm atmayın daha sonra, öyle bilmiyordum, konuda görmemişim gibi bahaneleri kabul etmiyorum.
- Şuana kadar düzgün postcuyla çalışamadım, ya işi yarım bıraktılar yada baştan sağma yaptılar. Bu yüzden işin yarısı bitince ödemenin yarısı, tamamı bitince kalanı yapılacaktır.
YUKARIDAKİ İLANIM DIŞINDA, GÜNLÜK 2 BLOGUMADA AYNI İÇERİK, TAG VE KATEGORİLERE, 30'AR POST ATABİLECEK, AYLIK ÇALIŞIRIM DİYEN ARKADAŞLARDAN DA PM BEKLİYORUM.