Konuyu buraya taşımayacaktım ama iyice usandırdılar.

Yaklaşık olarak 10-15 defa web sitelerimin hacklenmesi ile karşı karşıya kaldım.

Hackleyen elemanlardan biriylede bizzat msn üzerinden görüştüm. Bana samimi bir şekilde serverda açık var dedi.

Bu durumu server firmasına ilettim. Serverlarında açık olmadıklarını hatta logları inceleyeceklerini söylediler.

{823(32)2!!:-)} gibi brute-force ile kırılması imkansız şifrelerimi "bilip" giriş yaptıklarını söylediler. Bilgisayarımın veri akışını takibe aldım. Zaten "Spyware Doctor!" ve Nod32 yüklü herhangi bir keylogger olsa bunu farkedecek bir programcıyım.

Hiçbirşey yoktu. Yedeklerini yüklediler tekrar tekrar hacklendi sitelerim hep aynı muhabbetler oldu.

Ucuz ve maddi durumum iyi değil diye bu server firmasını tercih ettim. Ucuz etin yahnisidir diyen bir arkadaş vardı r10'da bu firma için haklı olduğunuda görmüş oldum.

Bugün kalktığımda resellerimdeki tüm müşterilerimin ve benim sitelerimin hacklendiğini gördüm.

Benim sinirlendiğim konu bu hack saldırılarına rağmen (ki adamlar resmen root olup tek tek girip basıyorlar index'i) güvenlik önlemi almayışları.

SOn ortağım benim görüştüğüm hacker ve ya lamer hangisiyse artık buna mail atmış cevap şu;
--------------------------------------------------------

S.a Kardeşim Awt İle Sorunumuz Vardı Sadece sunucu Yuzunden Hacklendiniz. Tek Sizin Siteler Deqil Butun Siteler Hacklendi Özur Dileriz.. Birdaha OLmaz Sitelerinizi Verrin Kayıta Alalım.. Birdaha Hacklenmesinler.. Bu Arada Awt'Den Baska Hosta Tasının İyi Gunler.
--------------------------------------------------------

Bahsi geçen eleman ise H4ckingTR burada deşifre edilmiş açık şekilde.

Açtığım son ticket'ta geçen konuşmaları görüşünüze bırakıyorum. Burada biraz sinirlendim doğrudur. AÇtığım ticketların %90'ı hack konusu üzerine olunca bunuda mazur görün.

Buyrun;