Vallahi konunun ve yorumların tamamını okuduğum nadir konulardan oldu sayenizde akvanusya , RuHeLa ve LogoMogo. Çok güzel konulara değinmişsiniz.
Çok eskiden beri adobe.com'un pr 9 dan pr 10 a geçtiği dönemde pr10 site oldu bi tane adobe.com diye konuştuğumuz zamandan beri PR ile ilgileniyorum işimin gereği eskiden çok daha güzeldi kaliteli siteler yüksek kopya siteler düşük pr lıydı tabi eskiden link satışı işi de bu zamanki gibi revaçta değildi. Doğru bir tespitiniz var google un şu zamanlarda yanlış sitelere yanlış pr lar verdiği. En güzel örneği de benimdir herhalde yıllardır uğraştığım emlak sitem pr 3 olmasına karşın 1 yıl önce açtığım ve web 2.0 temp kurduğum bariyer sitem pr 6 olmuş bu nedir ? Tabiki benim için sevindirici ama bir o kadar da üzücü pr ın bu kadar sapıttığını görmek. Bu konuda size katılıyorum ama PR ın hiç bir önemi yok gibi cümleler kullanmışsınız oraya katılmıyorum. 10 siteden 2 si yanlış değerlendirilmiş olabilir ama 8 i doğrı değerlendirilmiştir. Pr değeriniz ne kadar yüksek se prestijiniz de o kadar yüksek olur. Teknoloji haberi sitem var pr 1 ken korka korka daha yukarı çıkmak için kasıyodum şu anda 4 rahatım ve girenlerde 4 olduğunu görünce bence benim düşüncem tabi bu site kaliteli bu sitede kopya içerik yok gözüyle bakıyorlar şahsen ben öyle bakıyorum diğer sitelere. Sonuç olarak google ın sapıttığı doğru fakat pr ın hiç bir öneminin olmadığı da yanlış bir kanıdır.