Mertkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arada - rep veren delikanlı gibi çıkıp söylerse sevinirim

- rep i vereni tahmin ediyorum ama onun düştüğü seviyesizliğe ben düşmiycem çünkü rep için burada değilim
sana - rep veren adamında gözlerinden öpüyorum,cunku sen tam banlanılacak adamsın,mılletın satıs yaptıgı tıcaret yaptıgı konulara kılçık atıyorsun,ve konustukcada batıyorsun,hanı nerde nerde 20 TL'ymiş?adam tarıhın bırınde 20 tl ye satmıs ne ıcın satmıs?25 tl ye almıs zevk ıcın 20 tl ye satmıssa bu benı baglamaz ve bunun benım konumlada ılgısı olamaz, 20 tl ye satılıyormu?satılıyor demıstın,sımdıde 40 tl yapmıs dıyorsun,ozaman konumdakı alakasız mesajlarını sıl ve edıt le,bır dahada benım konuma iştirak etme.satılıyorsa gıt ordan al ozaman,bırde yalan soyleyıp konuyla ılgılenıyorum dıyorsun,kıvıramamıssın,su an 20 tl ye satıldıgını bana gosterseydın sozumun arkasında dururdum,ama senın gıbılerede göz açtırmamak lazım,bırde bunun uzerıne gıdıp
,durustce tıcaret yapan saygın arkadasları bırbırıne dusurup 50 tl lık bır urune 28 tl ye satılıyor dıyorsun,https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...n-iceri-2.html

senın bırdaha konularıma iştırak etmenı ıstemıyorum