adulttan haftada 2 bin lira kazandığım dönemler oldu. o zaman şuanki alternatif kazanç seçeneklerine sahip olsam daha fazlada kazanılabilirdi belki. daha sonra uzun süre uğraşasım gelmedi, sıkıldım. başka sektörlere girdim. uzun süre sonra adultdan tekrar bişeyler kazanmaya başlayınca kendime geldim diyebilirim. türkiye'de günlük tahminimce 2,5 milyon ***** araması (liseli siki$, türk p0rno, türbanlı gizli çekim vb) yapılıyor. her ziyaretçinin 4-5 site gezebileceğini unutmayın. 100 lerce site bu havuzdan pay almak için uğraşıyor. her girdiğimiz sitede pénis büyütücü reklamlarına rastlamamak zor olan bişey. 2007-2009 yılları içinde heryerde kontör reklamları görmek mümkündü. binlerce insan abonelik koşulları altında sistemlere üye oldular. yüzbinlerce kontörleri hortum gibi çekildi. operatörler şikayetten ve cezalardan bıktılar. şimdi köntör reklamlarında çıkan dönüşümde azalma olmuş olacakki, adtech bile %85 ürün satışlarına geçti. oranlar azalır ama ASLA BİTMEZ. her geçen gün penİs boyutu sorunları ile tanışan yüzlerce insan olduğunu tahmin ediyorum. aynı şekilde kontor üyeliği dönüşümleri azalır ama hergün yeni internet kullanıcıları adaletsiz googlenin zalim ve spam arama sonuçlarında istediklerini bulmaya çalışıyorlar.ama şunuda söylemek isterimki ziyaretçilerin çoğu İNANILMAZ cahil ve saf. onlarca siteme gelen tonlarca yorum onayladım. türkiye'mizde kekoların soyu tükenmedikçe (ki hiç sanmıyorum) bu piyasa ekmek yer. burası türkiye sonuçta.

sana gelince mine. ***** kelimesini cümlelerinde çok fazla kullanıyorsun. her ne kadar pek yanaşmasanda biraz içten içe bu konuda isteklisin sanırım. fakat bi bayan olarak bu tip bi site ile ilgilenmek sağlam bir piskoloji ve bünye ister.yaşın ve mesleğin ne bilmiyorum fakat adsense alanında kadınlara yönelik sitelerle ilgilenmelisin. yana yakışan bu. reklam alış satış bölümünde senin nickinle açılmış " 10k ***** siteye reklam seçenekleri " başlıklı bi konuyu görmemiz çoğu r10 sakini tarafından " yuh " diye karşılanabilir.