Direk sorguladığındamı alınamaz dedi yoksa sorguladıkdan sonra tekrar sorguladığındamı
"Bu domain alınamaz" uyarısını aldın
farz edelimki ilk sorguladığında bu uyarı karşına çıktı şimdi burdaki akıl almaz olay dikkatimi çekti senin whois çektiğin anda bu domain alınamaz demesi normal ama 2.çekişinde çıksa neyse derim.
Neden diyiceksin ?
Hangi firmada direk alan adı sorguladığında senin sorguladığın alan adı güzel diye bu alan adı alınamaz diye bir uyarı versin ki bu olamaz mı yani seninle aynı anda veya senden biraz önce başkası sorgulayarak almış olabilir.Bence burda elinde hiçbir gerekçe olmadan firmayı düşürüyorsun ben şuana kadar 1 kere bile sorun yaşamadım isim tescille senin bu başından geçen olayıda araştırıcam.
Dipnot not : o - rep veren arkadaş hayırdır burda doğruların konuşulması zorunamı gitti ?
İsimtescil hakkında açılan şikayet konularından belli ki haberiniz yok.
Sizin o firma ile sorun yaşamamış olmanız, o firmanın sorunsuz olduğu anlamına gelmez.
İsimtescil'de kullanıcıdan habersiz domain transferleri, güzel isimlerin üzerine yatmalar (şimdi bu olayda tekrarını görüyoruz) ve uyuz mu uyuz çalışanlarından haberiniz yok galiba.
Ne diyor Gülşen hanım?
"ben düzenlemeyi yaptım"
Dünyanın herhangi bir firmasının çalışan teknik ekibine bakın, hangisi kişisel olarak konuşuyor?
Demek sen düzelttin ha? vay be! kimsin sen?
Velhasıl isimtescil bu çalışanları barındırdığı sürece ömrü çok uzun olmayacaktır.
*O eksi saygınlık puanı veren arkadaş kim bilmiyorum ancak, şu anda ben size bir tane veriyorum.