pr mr hikaye arkadaşım sen türkiyeye örnek olursan türkiye seni sitelerinde gösterir sende zaten pr yi de parayı da kazanırsın

katılıyorum murat abi sana .

ne kadar saçma şu pr denen zırvalık. ne kadar boş ne kadar gereksiz insanlar bilgiye ulaşamıyor saolsun pr sayesinde adam kasıyor bi türlü pr yi bizim içinde orjinal olan hatta bizden (Ç)alıntı yaptıgı site prsi 5 ya onu gösteriyor yukarda. tebrikler google tebrikler PR ( sayfa degeri ) ikinizide seviyorum. ha ben senle yarışacagım hiç link almadan sen benim pr mi 6 yapacaksın o ayrı mesele neden mi pr degil bilgi sevdalısı olarak insanlara bedava birseyleri sunarak hersey para degil be google abi ben bedavaya o bilgiyi yada her ne yaptı isem o şeyi işte adı simdi belli degil ama olacak zaten her insan sitesinde kendisi örnek gösterecek beni ben girip bi yerle yok follow yok nofollow dofollow gibi pr kasma gibi zırvalıklarla ugrasmayacagım bana saçma geliyor çünkü . pr olayı ezelden beri saçma da geldi zaten. geçenlerde gördüm adamlar blog altına dofollowlarla tutturmus bir pagerank türküsü alabildigine gidiyor ohh ne alaa eee var işte pagerankinde var hilesi
ne o zaman sizin derdiniz

ne güzel demiş recep ivedik
nedir problem gardaş

takaşi (google) - makat (pagerank) - hiroşi ( PR Hilecileri )

kaç yıldır bu webmasterların üzerinden para kazanıyorsunuz? valla gafanızı yararım

ayıp size ayıp sizi gidi hergeleler :
ne *** sizin derdiniz artislik mi yapıyorsunuz.