Şuana kadar denemediğim sektör kalmadı 7 senedir uğraşıyorum site işleri ile, eğer açmayı düşündüğünüz siteler varsa neden açıp açmamanız gerektiği konusunda bu konudan sorarsanız yardımcı olabilirim, ne kazandırır hiti nedır vs.
Öncelikle ***** konusuna değinmek istiyorum;
***** sitelerin bu kadar çok olmasının nedeni, tamamen r10 ve benzeri webmaster forumlarından kaynaklanıyor, Forumda 400 kişinin ***** sitesi varsa 50 tanesi doğru düzgün para kazanabiliyor.Bu para kazananlarda yazınca insanların ister istemez gözü dönüyor, onlar kazanıyor bende kazanayım diyor ister istemez.
Ama benim için önemli olan iki şey var, internet hayatımda
1 - Kazandığım paranın helal olması ( zorla tıka teşvik etmek ***** siteler gibi ) ( ***** site sahipleri kızmasın, kimseye laf etmek değil amacım )
2 - Kimseye borçlu kalmamak.
Bence herkesin kendine göre kuralları olması lazım öncelikle.
Ben kendi adıma konuşmak istersem şunu söyleyebilirim, ***** sitelerin yarını yok kesinlikle
Neden 1 aylık geliri 5000 TL olan ***** site 2000 TL den satılıyor ?
Bence sabır gerekli önemli olan bir proje üretmek değil, bu projenin arkasında durmak ve sürekli yenilemek.Ben açtığım sitelerde ilk 4 ay ara ara içerik eklemekten başka hiçbirşey yapmıyorum mesela, olgunlaşmasını beklıyorum sitenin.Herkes çok para kazanma derdinde kim çok kazanmak istemezki ? Ama olmuyor işte maalesef

Açıkcası kimse burda ne siteden ne kazandığını söylemez, çünkü kimse kendisine rakip olacak insan istemez.
Yaş olarak belki sizden küçüğümdür fakat tek önerim ***** işine kesinlikle girmeyin.
Dediğim gibi yapmayı düşündüğünüz siteler olursa konularını bu başlıktan yazarsanız araştırdığım konulardan biriyse seve seve yardımcı olabilirim.