Merhaba Arkadaşlar
Alem FM'de 8 yıllık bir radyo programı ve son 4 yılın en iyi radyo programı seçiliyor. Adı
Matrax Ve başlayalı 1 ay olan Skytürk'de yayınlanan bir televizyon programı. ( Radyodaki yayıncı sunuyor. ) Ayrıca 11 kitabı ve oldukca geniş bir hayran kitlesi var. Üniversite'de okuyup matrax dinlemeyen çok az kişi var. Radyoyu sokağa - sokağı radyo'ya taşıyor programında. Ayrıca bir de resmi sitesi var
www.Zekirdek.com adında. Yayıncının adı Zeki Kayhan Coşkun. Resmi sitesinin hiti ve aktifliği çok çok yüksek. 74.000 Kez aranmış Google'da Matrax kelimesi bu ay. Ve
MATRAX.ORG Alanadı bende. Satışa çıkarttığımda güzel bir miktara satılacağından eminim, Fakat projelendirildiğinde uzun sürede getiri getireceğini düşünüyorum. Çünkü televizyon programı'da oldukca iyi ilerliyor henüz 1 aylık olmasına rağmen. İleride iyi bir talk show olacağını düşünüyor herkes. Biraz uzun oldu sanırım yazım. Geleyim konuya;
Ben site açıp ilgilenemiyorum çünkü özel tasarım t-shirt işine giriş yaptım. Onun çalışmaları ile ve staj'ım ile uğraşıyorum. Domain ve hosting'i sağlayacağım ve site ile ilgilenecek bir proje ortağı arıyorum. Reklam gelirinin büyük bir kısmı karşılığında yada farklı teklif varsa o şekilde olabilir.
Böyle bir ortaklık düşünür müsünüz ?
Ben siteyle hiç ilgilenmeyeceğim demiyorum, Elbette en az proje ortağı kadar ilgilenirim fakat ilgilenmediğim günler de olacak.
Not : Matrax dinleyicisi bir arkadaş olursa çok daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
Peki neden proje ortağı olayım?
Çünkü;
Matrax.org Türkiye'de kullanılabilecek en iyi Matrax domaini ( Matrax.com 1999'dan matrax.net 2001 den beri yabancı kullanıcılarda )