öncelikle merhaba böyle bir yazı paylaştığın içinde teşekkürler fakat burada gösterdiklerin bana göre hiçbirzaman alamayacağın bir para yani kazanacaksın fakat cebine hiç girmeyecek nedeni ise ilk scrende yani 11 gösterim 1 tıklama - 1 arama 1 tıklama olayı baştan sona zaten ofsayt ve diğer gösterdiğin kazanç ise en fazla olayı tüm zamanlar kısmındaki gösterim ve tıklama olayı gayet normal hatta az bile diyebilirim gelelim arama kısmına orası zaten baştan sonra kuşku uyandırıyor 157 arama 59 tıklama olayı şahsen bende bir kuşku uyandırdı google adsense sisteminde onaylanacağı ve bu ödemeyi alacağını sanmıyorum asıl meseleye döneyim bu yazıyı burada paylaşıyorsun iyi güzelde sevgili arkadaşım 5 seneden fazladır adsense kullanıpta bu tıklama oranını yakalayamayan onlarca insan tanıyorum senden ricam ödeme aldıktan sonra en azından ödeme aldım diye screen koyarsan daha mantıklı olacaktır.

Not: Burada bunları yazma amacım şahsına karşı değil yazdıklarının yeni webmaster arkadaşları kötü yönde teşvik edeceğini düşündüğümdendir .

Yazdıklarından dolayı tebrik ediyorum ama bana göre boş bir yöntem . Ben ilk bu webmasterlik işine hobi olsun diye girdim son 1 senedir ticari boyutundayım ama şunu biliyorumki bir işe ticari gözle bakarsan kazanamazsın.