ASP ile yazılmış bir haber sistemimiz var

Kullandığı Database Access

-----------------------------------

Şöyle bir bot istiyorum

Mesela 3 tane site belirleyeceğiz botu yazarken (Örneğin: Haber7.com - Teknolojihaber.com - Haberturk.com) Bu siteleri salladım tamamen. Güncel 3 haber sitesi

Bot için bir çalıştırma paneli yapacağız. (Penele girmedikçe ve botu çalıştırmadıkça bot çalışmayacak)

mesela bot.asp yi açınca örneğin seçmeli alanlarda : Kullanılacak Siteler - Tarih Aralığı - Kategoriler

Kullanılacak Siteler : Haber7.com ve Haberturk.com 'daki (Dikkat: Teknolojihaber.com u seçmedik)

Tarih Aralığı : 01/12/2009 - 05/12/2009 tarihleri arasındaki (Dikkat: Belirttiğimiz tarih aralığında olmayan haberleri listelemeyecek)

Kategoriler : Dünya Haberleri, Türkiye Haberleri, Ekonomi Haberleri ve Teknoloji Haberleri kategorilerindeki (Dikkat: seçmediğimiz Kategorilerdeki haberkeri listelemeyecek)

haberleri listele diyeceğiz. Sonra karşımıza az önce seçtiğimiz Haber7.com - Haberturk.com sitelerindeki 01/12/2009 - 05/12/2009 tarihler arası olan ve Dünya Haberleri, Türkiye Haberleri, Ekonomi Haberleri, Teknoloji Haberleri kategorideki tüm haberleri listeleyecek (Örneğin: 15 haber buldu ve listeledi)

Sonra biz listelenmiş haberler arasındaki örneğin 10 tanesini işaretleyip ekle diyince databaseimize seçtiğimiz haberleri tek tek Başlığını - Spot'unu - Haber Detayını - İmajını (gerekirse yeniden boyutlandırarak) - Videosunu - Ekleme Tarihini - vs... ekleyecek.

Böyle bir ücretli bot yazdırtmak istiyorum.

İletişim içinmuatkilinc@hotmail.com adesini kullanabilirsiniz.