İster inanırsın, ister inanmazsın dediklerime senin bileceğin iş. Bu haftaki yoğunluktan kurtulur kurtulmaz çıkarırım logları (inşallah)
Menfaat değil, emek karşılığı diyelim. R10'da görürsünüz bazı yüzsüzleri. Kurulumu yapamaz yardımcı olursun. Üste menü ekle şunu entegre et şurayı değiştir onu ekle bunu çıkar. Artık taşma noktası olur inasnın demi?
Sen işi iyi biliyorsun dediysem (ki cümlenin böyle olduğunu sanmıyorum) wordpress siten vardı. Wordpress.com üzerinde tanıdıkların ve hitlerin iyiydi. Onun içindir sanıyorum. Ayrıca hiçbir zaman sadece kurulum benden demem. Herkes bilir, hiçbir sitenin geliştirilmesi için çalışmalar bitmez. İyi hatırlıyorum, ben teknik işlerle uğraşayım demiştim.
Şuan için sadece r10'da 2177 mesajım varmış. Bu yüzlerce farklı insanla muhattap olmak demek oluyor ki, boş insanlara ayıracak kadar boş yer yok zihnimde. İstersen gerizekalı de, uygundur; kişinin fikri neyse zikri odur derler.. açıkçası birkaç kez forumda gördüğüm "htmlkodlarim" nick'i senin sanıyordum. dediğim gibi ister inan ister inanma, kim boş beleş şeylere ( ki kodlama bilmiyorum diyen biri için ) 150 lira istese oraya yazmadan geçemem..
O anki kızgınlıkla haram olsun demişim. Yalnızca bu konuda özür dileyerek sözümü geri alıyorum. 1 yöntem olmasa bile, kazara unutup uygulayıp da günah altına girmeni istemem. Sen ister geri al, ister beterini et. Keyfin bilir..
Vaktim yok artık. Yazsan da görmem sanıyorum. Hayatında başarılar dilerim