Togebi33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yazdığınız gibi kendi acemiliğinizden kaynaklanan bir sorun olmuş ve ya sunucunun iyi bir sunucu olmadığı için bu problemi yaşamızsınız vb 4.0 gold sürümünü kendi siteme kurdum ve 0 sorun ile çalışıyor görsellik açısındanda çok ilgi çekiyor bence çok hoş ayrıca seo seçeneğine gelince onunda bir çözümü var tabikide
vB Seçenekleri > Sunucu Ayarları ve Url Optimize > Url Optimizasyonu > Standard Optimization
seçersen istediğin seo yu kurabilirsin yani sadece biraz incelemek tüm sorunlarınızı çözebilir ayrıca durup dururken adminliğinizin gitmeside tahminimce diğer adminlerden biri yapıyor olabilir ftp de bir yerde tools.php unuttu iseniz yapmış olabilir

vb4 bence çok güzel ve şiddetle öneriyorum
Vbseo yüklü bir siteyi Vbulletin 4.0'a upgrade ettiniz ve 0 sorun ile bunu becerdiniz üstüne üstlük birde sorunsuz çalışıyor, neden vbulletin.com'a bir el atmıyorsun'ki onlar bayağı boğuştular bu sorunlarla. Sıfırdan kurarsan elbette sorun olmaz ve tabii vbseo olmazsa ama bakın işte şu an sıfıran kurdum saat gibi ÇALIŞIYOR'du meret, ben vbseo'yu kurana kadar.