"Kim olduğunu nereden bileyim?" tarzında birşey diyecektim ki, ufak bir araştırma sonucu buldum.
Wordpress konusunda yaptıkların aşikar. SEO'da nasıl yaptığını çok iyi biliyorum. Gerekirse kendim adım adım deneyerek kaydeder sonucu gösteririm millete. Wordpress ile ilgili yaptığın şeyleri, benden de senden de daha iyi yapan adam en fazla 50 lira alıyor..
Kendimi biranda "Suç ve Ceza" romanına itilmiş gibi hissettim. Sana bulaştığım felan yok, abi. Sen fazla ücret almayı sahtekarlık altına uyarlarsan, kendin bilirsin. Bana diyecek söz bırakmamışsın.
İstediğimi senden alamayınca.. Çok güzel. Ne istedim acaba senden? Wordpress-MU kurma konusunda bana ilk gelen sendin. Birşeyler yapmaya çalıştıkça resmi elemanın belledin beni. Birkaç kez tersleyince de böyle tavır aldın, olsun bakalım..
Şikayetim var kısmında felan sorabilirsin dilersen. MSN adresimi bilen çok nadir kişi var. Eskiden o kadar çok beleşçi dolmuş ki, 2 kez değiştirmek zorunda kaldım. Kimseyi sildiğim felan yok. Haa silinebilecek biriymişsin o başka.
Deneyim, okuma yazma bilen, kendinde azıcık zekâ kalıntısı gören kişilerinde kazanabileceği birşeydir. Gören duyan da tüm sorunlara sen çözüm buldun sanar. O dediğin işleri orda burdaki forumda, farklı kullanıcı adları ile ben 150 liraya yapmıyorum. Gerekirse elime alıp ücretsiz yapıyorum. Yeterki yaptığım adam, adam olsun. Bu konuda kesinlikle inanmazsın bana ama birkaç kişiyi şahit olarak da getirebilirim.
Senin PR artırma dediğin şeyi nasıl yaptığını çok iyi biliyorum. Bunu seo ile bir görmen de ne derece doğru oda belli. Senden tecrübe edindiklerimi birkaç kez uygulamayı düşündüm, zamanım olmadı. Bu vakitten sonra beni milyoner yapacak olsa sallamam. Ama benim sana söylediğim birşeyi uyguluyorsan hala kesinlikle bil ki hakkımı helal etmiyorum.
Linki istedim ama karşılıksız değildi diye hatırlıyorum. O konu boz bulanık beynimde. Dediğin gibi olsun, vebali sana..
Kabul görmedi dediğin iş, seni gitmişsin biri sana sponsor olmuş. Yok gittin mahkemeye verdin, şunu ettin bunu ettin. Hatırlıyorum hepsini. Sonra adam fazla CPU kasıyor diye seni oradan da salladı. Benimde VPS aldığım zamana denk geldi. Link karşılığı sağlayayım hostunu demiştim. Sende şurayla da görüşeyim bakarız dedin. Devamı gelmedi, ben ne yapayım? Hayatımda kimseye minnet etmeyi sevmedim. Sen bana Allah'tan vermemişsin link felan. Ne yapardım sonra o laflarından...
Wordpress değil Wordpress-MU kuralım demiştim ki kurmuştum da. Hatta ilk eklentimi ona yazdım, bedava-sitem tarzı tema yapılabilir hale getirdim. Logo yaptırdım tema düzenledim türkçeleştirdim ekledim. Hatta adı da "diyebirisi.com"du. Godaddy'den barhalli almıştı. Süresi dolu geçen gün uzatmadım. Ona vaktim kalmamıştı yönetmek için, senden yardım istedim. Meğer "kabul görmemiş". hiç fark etti mi benim için sence? 10 liram boşa gitmiş oldu. İçim rahat çok şükür..
Yüreğin olsaydı bana karşılıklı konuştuğumuz zamanlarda yazardın. benim için çok zor olacak da olsa, özenle paketlediğim son 1,5 yılın msn loglarından bulup koyadabilirim önüne. Allah mertlerle karşılaştırsın ne diyeyim.
Her dediğine cevap verdim sanıyorum. Aklında kalan birşey varsa ayrı konu aç, irşaddan şikayetçiyim diye. beni tanıyanlar, seni tanıyanlar arasında açıkça konuşup sonuca varalım. Haa konuyu açarsan haber et de sonradan korktu kaçtı olmasın.
Konu sahibi arkadaştan özür dilerim tekrar. İyi forumlar...
Ek: Aktuelblog.com'un sahibi var ibrahim abi. eğer söylediklerinde samimiysen ona ilgilenip ilgilenmediğimi, sitesini nereden nereye getirdiğimizi bide kaç para aldığımı sor. ayrıca bunların gelişme sürecini birde tek sitesi var ve onu kapatmayı düşünüyorken kaç siteye ulaştığını, anlaşma süremiz bittiğinde dahi milletin 40 liradan lafa başladığı şeyi 2 sitesi için yapıp yapmadığımı, hiçbirşey bilmezken beraberce kafa yorup benim halen daha bilmediğim validleştirme olayını nasıl öğrendiğini, Wordpress konusunda benden daha tecrübeli nasıl olduğunu da sor. lütfen...
BU KADAR UZUN YAZMAYACAGIM ÖNEMLI OLANLARA CEVAP:
msn log kayıtlarını çıkar ki yukarıda yazdıklarının yalan oldugu ortaya cıksın.
senle wordpress mu kuracak olmadık. wordpress mu konusunda o zaman soru sormuş olabilirim ona itirazım yok. sen bana dedin ki ücretli host aldıgım ynshosting ile iletişim kuramadıgım ve sahtekarların kaçtıgı dönemde bana dedin ki abi ben sana bir site kurayım. hostu da saglayayım. ama sen yazı ekleyecen ben kurulumdan baska birşey yapmam sen bu işi iyi biliyorsun sen idare et ve kazancı yarıya dedin. yanaşmadım.
dogrudur ben senden birkaç kez yardım istedim: birisi aardwark kurulumu, diğeri wordpreess üzerineydi. ama hep menfaat bekledin hatta dedin ki yukarıda da menfaat bekleyenler falan dedin...
bir başka husus: beni araştırmana hiç gerek yoktu çok iyi biliyordun. ama araştırmış ol önemli değil. rumuzum belki sana yabancı gelmiştir. blogevimi bildiğin halde.
ve son: ben istediğim teklifi veririm uyarsa yaptırırlar uymazsa başkasına yaptırırlar. ben işimi bilerek yapıyorum. şu anda türkiyede wordpress mu ve wordpress seo konusunda çalıştıgım başarılı siteler mevcuttur.
hatta kısa film çekimi yapan bir cinema sitesi de bunlardan birisidir
BENDEN ÖGRENDİKLERİNİ UYGULAMAYA ÇALIŞMIŞSIN
ama vaktin olmamış vesaire: o yüzden bana geçmiş olabilecek hakkını haram ediyorsun öylemi, senin de benden ögrendiklerin sana haram olsun. artık tartışmayalım cevap ta vermeyeceğim sana. değmezmişsin