kişisel sorunlarından dolayı her mesajıma saçma sapan yorum bulma.
17 yaşındaki içi kıpır kıpır çocuk. Benim dememle sözmü dinlyecek sanki..
saplantılarınızdan kurtulun lütfen gayet iyi niyetli yorum yapıyorum..
sen abla olarak kıpır kıpır olan kardeşine engel olacaksın ne demek söz mü dinler çok afedersin kardeşinde gay olma eğilimi olsa banane mi diyeceksin ?
kardeşinizle aynı odayı mı paylaşıyorsunuz merak ettim doğrusu..
Bırakın bu işleri bu sitede bir çok ***** işi yapan çocuklar var ( çocuk diyorum çünkü 18 doldurmadan yapanlar var ) ama hiç birinin ablası annesi abisi babası ne yani kıpır kıpır söz dinlemiyor demiyor demez .. en kolay yolu seçiyorsunuz söz dinlemiyor diyorsunuz..
Ne yani kardeşin marketten hırsızlık yapsa ya da sağda solda millete tacizsel hareketlerde bulunsa yakalansa ne diyeceksiniz ? Söz dinlemiyor pehh ne güzel..
anneniz ya da babanız biliyor mu kardeşinizi ***** işiyle uğraştığını? Onlarda kıpır kıpır çocuk napalım mı diyor acaba? Lütfen saçmalamayın hanımefendi..
Kişisel sorunlar diyorsunuz siz kimsinizki sizinle sorunum olsun .Avon diyorsunuz bıraktım avon'u elimdekileri çıkarmaya çalışıyorum..
***** deseniz ***** işinde değilim kardeşinizin rakibi değilim..
asıl mesleğiniz olan beyaz eşya teknik servis diyorsanız Gümrük Müşavir Yardımcısıyım kulvarlarımız farklı..
kontör ya da pp de alıp satmıyorum..
İkimiz şu konuda rakibiz ben kimseye hakaretler yağdırıp hırsız *********** diye ithamda bulunmuyorum siz 1 saatte hemen *********** damgası yapıştırıyorsunuz ama şunu söyliyim bu konuda benimle yarışamazsınız..
ek : - rep atmışsınız zorunuza gitti herhalde söylediklerim bu yazdıklarım içinde konularınızı yukarıya taşımak için yalandan mesaj yazdırdıklarınıza söyleyin onlarda - rep atsın..