Ece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hey Allahım şimdi de Din'i kattılar.
Belkide gerçek sebebi dinle ilgilidir. phoenix dediği yecüc ve mecüc (gog and magog) googlede ara ben biraz araştırma yaptım bana gayet mantıklı geldi özellikle israil sitelerinde yecüc ve mecüc olarak Türkler gösteriliyor ayrıca Rusya - iran - lübnan bu ülkeleride aynı şekilde gösteriyorlar. Lübnanı israil işgal etti şimdi sırada iran - Suriye - Türkiye ve Rusya var

Okuduğum bilgilere eğer israil(israfiloğulları) bu ülkelerle savaşırsa yani 3.dünya savaşı kastediliyor. Hz.İsa nın geri geleceğine inanıyorlar ve yecüc ve mecüc olarak gördükleri ırkların yok olcağına inanıyorlar ve 4 büyük dindede bu yazıyormuş.Ama hangi ırklar olduğu belirtilmemiş.

Bir sedden bahsediliyor benim bildiğim bir tek Çin seddi var Türk akınlarını önlemek için yapılmış. Buda bunu kanıtlıyor gibi.

Bush'un söyledikleri mutlaka okuyun

Yecüc ile Mecüc Ortadoğu'da | Haber'in Doğru Adresi, Haber, Haberler, Yerel Haber, Siyaset Haberleri, Sondakika Haberleri, Gazeteler

Bush da bu inanca sahip hemde fazlasıyla savaşın kudus yakınlarında başlaması ve israil ile diğer devletler arasında olması lazım.Bush da bu savaşta israile yardım etmek gerekir diye düşünüyormuş.

Belki size komplo teorisi gibi gelebilir ama haçlı seferlerini unutmayın.

Anlıycağınız çok büyükbir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum. tekrar ediyorum inanmayanlar gog and magog turk vs şeklinde googlede arayın

Örn:LiveLeak.com - Redefining the Media

Örn:The War of Gog and Magog

bu 2 linkteki yazılar ingilizce bunların bi bölümünü Türkçeye çevirebilecek arkadaş varsa ne yazdıklarını öğrenmek isterim.