Dün biraz başımdan olay geçti anlatiyim.
Ben 2 haftadır çarşım kitli oldugu için çıkamıyordum annem ameliyat oldugu için görmek için bölük komutanından izin istedim vermedi.
Ve perşembe günü ben çarşı listesine baktıgımda cumartesi günü cıkacagım yazıyordu.
Aynı zamanda A.M.m de görevliymişim. Ama bunu kimse bana bildirmedi cuma günü liste degişmiş ve pazar günü yani bu gun carşım varmış. manga komutanı beni sabah görmesine ragmen beni A.M.M yede cagırmadı ve ben hazırlanıp cıktım.
Çıktıgımda yazıcı carşın yok dedi bende şaka sandım ve cantamı alıp dışarı cıktım nizamiyeye gittik veorada cantalar kontrol edildiginde carşı kagıtları dagıtılmış bende heycanla aramamı yaptılar kimlik künyeye baktılar ama carşı kagıdım yoktu.
Sormadılar direk cıktım. ve saat 12 gibi bir cafeye gittim ve arkadaşım acele firarisin git bölüge. Herkes beni aramış. Koşup gittim. kan ter içinde 20 dk da yetiştim ve astegmen elinde benim firar kagıdım vardı olayı anlattım bilmiyordum 3 aylıka skeriim daha 3 kez carşıya cıktım ben bilmiyordum falan dedim bunları anlattım.
tutanagım tutuldu. ve geri döndügüm için firari sayılmıyormuşumi. kimi arkadaşım 2 hafta carşıya cıkmazsın 1 hafta ceza evinde kalırsın diyorlar.
bu gunde çarşıya yolladılar. Sizce ben ne kadar ceza alırım.
İfademde manga komutanın bana herhangi bildirimde bulunmadıgını nizamiyedeki uzmanlarda uyarmadıgını yazdım.
A.M.M = Ani Müdahale mangası - Emniyet muhafız takımı
Lütfen tamamını okuyun