Alıntı
Mochiads'nin reklamı olan oyunlar editlenmiyor. Bir yerde eksik yaptığınız birşeyler var demekki. O yönde yaptıklarını doğru bulmuyorum. Kendilerine ait olmayan oyunları editleyip kendi reklamlarını basıyorlar. Terbiyesizlikten başka birşey değil. Hit gelsinde nasıl gelirse gelsin piskolojisi. Telif hakkı kendinde olan bir oyun dava açarsa kazandıklarının çok fazlasını kaybeder. Fakat ; oyunskor gündemi takip ediyor. O anda ne modaysa onla ilgili oyun hazırlayıp ekliyor.
Mochi ads flash oyun siteleri için vazgeçilmezdir. Mochi konulan oyunlar mutlaka editlenebilir. Ayrıca telif hakkı dava konusuna gelince eger çok büyük şirketlerin oyunlarını editlemeye kalkarsanız bu problem olacaktır. Ama öbür türlü fazla sorun cıkacagını sanmıyorum. Ayrıca sadece özgün olmak yetmiyor zevk meselesi birisi uyduruk bir yapboz oyununu editler koyar, biriside cok daha özellikli bir oyunu editler koyar arasında dağlar kadar fark vardır lütfen bunu es geçmeyelim.

Google'ın yeteri kadar özgün oyun sitelerine deger vermedigi görüşüne katılıyorum bazı arkadaşların sitesine sadece mochi sayesinde hit geliyor.