msfilozof adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım problemi güzelce dile getirdim ancak öyle böyle şöyle deyip lafı ağzıma tıkadınız. Söylediklerinizin hepsinin farkındayım öyle olmasa niye bu konuyu açayım bilgisiz bir şekilde. Ancak fikirden ziyade , seninkisi iş mi tarzında mesajlar yazılınca konu kilitlensin dedim. Hepiniz aynı dertten muzdaripsiniz ama konu açılınca profesyonel kesilip "öyle değil böyle" tarzında yaklaşıyorsunuz. Lafım size değil ama bu şekilde bir fikir fırtınası değil , "sen bi halt yiyemezsin otur yerine" tarzında bir netice alıyorum cevaplardan.

Saygılar.
Hocam durumunu tam olarak anlatmamandan kaynaklanıyor olabilir bu hal.Evet sonuç olarak Google Caffaine hayata geçti ve bunun sonucunda büyük sitelerin alt sayfaları da hızla yükseldi google sıralamalarında.Ama bir gerçek te varki bu büyük sitelerin sahipleri aylık 800 tl - 1000 tl arası belki de daha fazla bir rakamı link alımı için son iki - üç senedir düzenli olarak ayırıp link alıyorlar.Hal böyle olunca alt kelimeler için aynı bütçeyi ayıramamak normal.Google da alt kelimelerde bu tip backlink yapısı sağlam olan bir sitenin alt sayfalarının backlink ve trustrank'ını da yüksek tuttuğu için onları daha üstte çıkartıyor.Bu tip sitelerin ziyaretçileri de sitede ortalama olarak uzun kaldığı için rekabet etmek iyice güçleşiyor.
Amacımız hiçbirtürlü seni baltalamak değil.Biz doğal olarak sen böyle bir konu açınca ne bilip ne bilmediğini bilmediğimiz için nacizhane fikirlerimizi söylemek durumundayız.Yani bunları zaten biliyordur diye fikirlerimizi yazmamanın hiçbir mantığı yok çünkü sen bilsen bile aynı şeyi merak edip bu konuya giren ve bilmeyen bir arkadaş mutlaka olacaktır.Netice itibari ile bir webmaster forumu.