Konuyu hortlatalım değilmi arkadaşlar...
Bu konuda'da görüldüğü üzere bu kişilerden forumu ben satın aldım, kişiler diyorum çünkü iki kişiler. Konuda'da görüldüğü üzere ben forumu hosting dahil satın aldım ama aldıktan bir gün sonra forum kapatıldı, ne oluyor dediğimde'de hostta sorun var düzeltiyorlar dediler ve üç gün sonrada abi ******** hostçu hesabı silmiş dedi. Bana oldukça eski bir sql yedeği verebileceğini söyledi ve iyi niyetimden lanet olsun dedim onuda kabul ettim. Sonuçta forumu yeniden kurup çanlandırdım dün akşam yattım ve bu sabah kalktığımda ne görsem forumu hack'lemişler. benim forumu matrakfrm.net diye bir yere yönlendirmişler, bu kim diye baktığımda ne görsem bana forumu satanlar. Şimdi ben bu kişilerin bu forumdan banlanmasını talep ediyorum, nasıl olsa paramı geri ödemeyecekler v eödeselerde bunların gerçekte ne oduğu belli oldu. Forumu açtığımda onlarca mail geldi bana, küfürün bini bir para, maillerde db'yi kopyalamakla ******** olduğum vs yazıyordu. Meğer bu sattıkları forumda bunların değilmiş, bunlar onun bunun db'yi çalıp satıyorlarmış. En son geçen burada bir üye bana pm atmış utanmaz vs diye, cevap yazdım ne oldu diye meğer oda bunlardan muzdaripmiş ama bunlardan haberi yok.
Suclamalara ithafen karşı tarafın savunması beklenmektedir.