Bugüne kadar DHS ile 1 kere sponsorluk hizmeti bu forumda vermedik.Büyümek ve kendi firmanızı tanıtmak için sponsporluk vermenize gerek yok.
Zaten sponsorluk kavramını bazı kitleler yeterince ciddiye almıyor 1000 2000 adet sponsorluk olaylarına da iyice sinir olmaya başladım.Bir kaç firma 1000 2000 tane sponsorluk veriyor diye okadar hostu bir arada bile göremeyen coluk cocuk bile özenip bende 1000 tane vereceğim diyerek konu açıyorlar.
Herhangi bir sorun olduğunda ki sorunsuz sunucum var diyen adam en başta yalan söyler benim gözümde (%100 Sorunsuz bir makine asla olmadı aslada olmayacaktır.Hatanın ve sorununun ne zaman nereden geleceği bilinmez.) daha sonra bu sorunlar çıkınca örnek bu konudaki gibi firma sahibi ilgilenemiyor veya başka sebeplerden dolayı sorunu hızlıca çözemeyince vay efendim sen dolandırıcısın sen emek hırsızısın yok efendime söyleyeyim rezalet sakın alışveriş yapmayın tarzinda konular ile firmanızın prestijini kaybettiriyorsunuz.
1 kaç saat önce bir başka konuda da 1000 `lerce hosting sponsorluk konusunu okudum 1 gb alan diğer hersey sınırız 1 yıl sponsorluk teklifinde bulunup daha sonra msn de 1 yıllık hizmet alın 2.yıl bedava olsun diye insanları dolandırmakla uğraşan kişileri gördük.
Hokkabazlık yapmaktan insanları kandırmakdan vazgeçildiği zaman bu sektör emin adımlarla ilerler ama çoluk cocuğun bu sektörde böyle at koşturması devam ettikce çok çok fazla bir beklenti kesinlikle düşünmeyin.
Konuya dönecek olursak ne olursa olsun sponsorlukda verilmiş firmanın itibarını bir kenara bırakıp kul hakkı yememek adına yedekleri geri verilmeli.Zaten ahiretde varsa bir hakkın söke söke alırsın arkadaş daha fazla konu dallandırıp bulandırmaya gerek yok yedek vermek 5 dk sürmeyecek işlem.
Sözüm firma sahibi ve mağdur kişiye hitaben değildir yine genelleme yaparak konuşuyorum her ikisinide tanımam ama firma sahibi olan arkadaş sana tek tavsiyem keşke parasını aldığın bir müşterin böyle bir konu açsa sana eminim bu kadar koymaz. (ücretsiz hizmet verdiğin birinin böyle konular açması sanırım daha fazla insana koyar

)