helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Arkadaşlar gerçekten bizim gibi ürekli pc başında oturanlar için sandalye çok önemli bakın sizinle bir anımı paylaşayım.

Konu sahibi arkadaşın istediği gibi bir sandalye almak istedim baktım kafama göre bulamadım. Neyse bir ofis mobilyaları satan bir firmaya gittim iisteğimi söyledim yanlış hatırlamıyorsam 40 tl idi. Neyse pek anlamadığım için aldım eve geldim.

Birkaç ay kullandıktan sonra neyse yine bir sabah uyandım pc başına geçtim. 1-2 gün bu şekilde sandalyeden çıt çıt sesler geldi. Acaba dedim bu mobilyaları kurtlar yer ya dedim bizimkini de mi yiyor. Neyse çok takılmadım 3. gün yine sandalye üzerinde sabahın mahrurluğunu atmak için geriniyordum derken arkama yaslanmam ile sobanın önüne düşmem bir oldu. Nam-ı diğer babaannemin değimiyle 4 teker havaya geldim

Yani siz siz olun 3-5 kuruş ucuza alayım derken kafanızdan olmayın. Allah korudu da kafam sobaya çarpmadı yoksa ne olurdu bilmem

Hadi Ali' den inciler bu akşamlık bu kadar
ben 120 liraya aldım bitane yazın sabah akşam oturunca dayanamadı kırıldı alt tarafı şuanda kırık pc koltuğunda oturuyorum :d Bu gidişle kıl dönmesi de olurum bn